Lifestyle | TAG: Been There, Done That.

Vandaag heb ik weer een leuke tag voor jullie.
Dit is een tag die ik tegen kwam op de blog van Jhemyla.
Omdat ik hem ontzettend leuk vond en hem nog niet eerder was tegen gekomen besloot ik hem in te vullen.
Daarnaast is het een leuke tag om alvast een klein beetje in de sfeer voor de zomer vakantie te komen, helemaal leuk dus!
Benieuwd naar deze tag?
 

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?
Dat zijn er in mijn 19 jaar al heel wat! Sowieso omdat wij voorheen altijd met de caravan op vakantie gingen en je daardoor al gauw door een aantal landen reist. Dit was tot afgelopen jaar nog zo, maar nu hij is verkocht zal dat wel anders worden.
Even kijken hoor, waar ben ik allemaal geweest:
Duitsland
Belgie
Spanje
Italie
Griekenland
Turkije
Tunesie
Engeland
Oostenrijk
Tjechie
Kroatië
Slovenie
Zwitserland
 
Dit zit zijn er echt wel een heleboel. En daar komt dit jaar dus Thailand nog bij.
Overigens staat het eerste artikel uit de blogserie over deze reis naar Thailand online, heb jij hem al gelezen?
 
 
Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Waar wil je echt nog een keertje heen?
Oh deze vind ik leuk. Dit zijn er namelijk ook wel een paar. Juist omdat ik daar zo veel leuk en positieve verhalen over hoor en lees.
Zo zou ik heel graag nog een keer naar Londen willen, hier ben ik 1 keer met school geweest maar zou ik graag gewoon nog een keer zelf heen willen. En dan vooral om te shoppen uiteraard maar ook zeker om een beetje cultuur te snuiven.
Daarnaast staat uiteraard New York en Sydney op mijn lijstje. 2 plaatsen waar ik ooit nog eens heen zou willen!
 

Wat is jouw meest ideale vakantie?
Mijn ideale vakantie? Dat bestaat denk ik uit zon, zee en strand. Lekker cliché.
Maar sinds een paar jaar vind ik het ook niet erg om eens een stadje te bezoeken en een klein beetje cultuur te snuiven.
Nu ik dit zo bedenk, besef ik me wel dat Thailand heel wat anders gaat worden..
 
Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?
Euhm, hier moet ik even goed over nadenken.
Ik had dit gevoel heel sterk na dat we uit het niets in Port Grimaud belande. Dit licht tegen over of eigenlijk meer naast Saint Tropez. Hier wilde ik zo graag nog eens terug, ik weet niet eens waarom maar het had wel iets. Afgelopen zijn we naar diezelfde camping geweest maar dat gevoel dat ik bij de eerste keer had, dat had ik deze keer niet. Toch was en is het wel een hele mooi en fijne plaats.
Voor nu zou het dus Londen zijn omdat ik toen ik er met school was niet heel veel van heb kunnen zien en we ook niet echt hebben kunnen shoppen.

 
Met wie ga je meestal op reis?
Tot nu toe is het altijd met mijn ouders en broertje en vaak nog een gezin geweest. Het tweede gezin waarmee we op vakantie gingen dat verschilde nog wel eens, maar meestal ging ik nog met mijn ouders mee. Zo ook dit jaar.
 


 
Met wie zou je weleens op vakantie willen gaan?
Met vriendinnen!

Ga je liever naar een attractiepark of een dierentuin?
Euhm, dit is een goeie vraag!
Weetje dat ik het eigenlijk niet eens zou weten. Een attractiepark heeft vaak ook wel wat maar een dierentuin ook wel. Al zou ik denk ik toch eerder voor een attractiepark kiezen.

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?
Deze is ook best moeilijk! Ik vind skiën namelijk ook heel leuk en gecombineerd met een leuke groep is dat ook altijd een groot feest. Maar een zonvakantie heeft ook weer wat en dan is het echt vakantie. Ik denk dat ik dan voor een zonvakantie zou gaan.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?
Zoals jullie vast niet ontgaan is ga ik dit jaar naar Thailand op vakantie!
Over deze reis post ik iedere zaterdag een nieuwe post!
Klik hier.

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Euhm, dat is simpel denk ik. In een land met oorlog.
 
Ik vond deze tag heel leuk om in te vullen.
Wil jij hem ook overnemen? Helemaal leuk, maar vergeet vooral niet te melden wanneer hij online staat want dan ga ik een kijkje nemen!
 
Waar ga jij dit jaar op vakantie?

2 opmerkingen