Lifestyle | V&D Schoolcampus 2014: rennen naar de V&D!

Nu ik volgend jaar weer naar school ga, moet ik over een paar weken toch ook weer opzoek gaan naar school spullen.
De afgelopen jaren heb ik daar niet zo veel meer aan uit besteed.
Toch vind ik het wel leuk om er tussen rond te snuffelen.
Toen er gevraagd werd of ik aandacht wilde besteden aan de V&D Schoolcampus, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik ben naar de V&D gegaan en ben gaan rondsnuffelen.
Benieuwd wat ik er van vind?
 

Sowieso is het (naar mijn mening) altijd al een feest als de schoolcampus er weer is. Overal staan leuke tafels gevuld met dingen om het jaar vol leuke dingen door te komen.
Denk hierbij aan agenda's tot kaftpapier, pennen en mappen. Alles hebben ze!


De laatste paar jaren ben ik meer van de basics . Lekker simpel 1 groot notitie blok en een schrift ernaast. Een simpele agenda maar waar je toch je ei en belangrijke dingen in kwijt kunt.

Maar ik weet ook nog goed dat toen ik in de eerste zat (inmiddels alweer bijna 7 jaar geleden, wat gaat de tijd snel!) het allemaal zo veel mogelijk bloemetjes én roze was. Dat wat betreft het roze is nooit helemaal weg gegaan, ik koop nu zo weer een knal roze agenda, map of schrift. No problem! Zo zie je ook het verschil van hoe snel je eigenlijk van smaak kunt veranderen, leuk!

Ik vind wel; de agenda's blijven het leukste.
Dat is gewoon iedere keer als je dan bijvoorbeeld bij de V&D komt weer een feest om een nieuwe uit te mogen zoeken.

 

Toen ik in de V&D rondkeek begon het wel al weer een beetje te kriebelen. Want nu ik toch besloten heb om weer naar school te gaan, betekend dat ook dat ik weer een nieuwe agenda mag uitzoeken!
En zeker als je al deze leuke agenda's ziet staan.. is dat helemaal niet zo erg!
Wel ben ik niet meer zo van de poespas als vroeger. Vroeger moest er van alles in zitten. Van verhaaltjes tot tips een spiegeltje en stickers. Dit hoeft nu niet meer. Want nu heb ik bijvoorbeeld afgelopen jaar met een simpele 5 euro agenda gedaan waar weinig aan poespas in zat.
Prima, zo lang er op 1 bladzijde 5 dagen staan. Want omdat ik dat bij mijn eerste agenda begin afgelopen schooljaar, dit niet had ben ik daarna nog geswitcht van agenda.

Ook dit jaar vind ik de V&D Schoolcampus er weer goed gevuld uit zien.
Je hebt (zoals we eigenlijk wel gewend zijn) ruime keus in het assortiment en kunt voor een fijn en klein prijsje al helemaal hip het nieuwe jaar beginnen.
Ik zou zeggen; rennen naar de V&D!

Heb jij al enig idee in wat voor stijl jij dit school jaar gaat/wilt beginnen?
 

* Deze foto's heb ik genomen met mijn mobiel in bij de V&D in Zaandam.

1 opmerking