Nails | HEMA: Nail art glitterrrrrr

Toen een collega vertelde dat er hele leuke nail art pakketen aan zaten te komen werd ik al nieuwsgierig.
Twee weken geleden was het zo ver en mochten ze winkel in.
Ik blijf het herhalen; de HEMA word steeds hipper en speelt (als je het mij vraagt) goed in op de trends van nu!
Zo dus ook wat betreft de beauty afdeling; van een heus stempel pakket voor je nagels tot een mooi oogschaduw pallete en kaviaar en glitter nails.
Natuurlijk kon ik het niet laten om 1 van die dingen uit te proberen en dus nam ik een nail art glitter setje mee naar huis!
Benieuwd wat ik er van vind?
Ik besloot niet voor de stempelset te gaan omdat ik al zoveel plaatjes heb en ze maar nauwelijks gebruik. De kaviaar balletjes die waren in het verleden (van een ander merk) geen succes, dus werd het het glitter setje voor een mooie nail art.
Komt het even mooi uit dat ik helemaal in to the glitters ben!In het setje krijg je 4 doosjes met glitter. Rood, zilver, blauw en zwart. De zwarte glitter zouden ze er van mij niet bij hoeven doen, dit aangezien je zwarte glitter nauwelijks gebruikt aangezien je dat toch niet ziet. En daarnaast zit er nog een kwastje bij waarmee je de glitters later af kan vegen die te veel zijn.

De red one.

Ik besloot met de rode glitter aan de slag te gaan. Ik heb dit alleen op mijn wijsvinger gedaan omdat die toevallig net zo hard was ge-chipt dat ik de gel er zo af kon halen.

Hoe bracht ik het aan?
Deze glitter heb ik overigens wel weer met gel polish aangebracht, in de hoop dat het goed zou blijven zitten. Maar het is niet officieel voor gel polish dus het kan net zo goed met gewone nagellak!
Ik begon met een base coat, deze liet ik uitharden onder de UV lamp. Vervolgens doopte ik mijn vinger in de glitter. Ik stampte dit voorzichtig aan met mijn vinger en deed hem nogmaals onder de UV lamp. - Als je het met gewone nagellak zou doen dan doe je daarna de top coat er over heen-. Vervolgens ging ik er met het kwastje overheen en bracht ik de top coat aan die ik vervolgens weer
liet uitharden.

Het resultaat.
Het resultaat zie je hier boven op de foto. Mijn hele nagel heb ik mooi kunnen bedekken. Wel zag ik dat het bij mijn tip niet helemaal bedekt was, dus hier heb ik nog een keer de laatste twee stappen herhaald.
Het resultaat mag er denk best wezen, want ondanks dat het geen gladde substantie was was het ook niet ontzettend ruw of hobbelig.
Maar wat betreft in de houdbaarheidsdatum kan ik niet heel veel goed zeggen; na anderhalve dag was het er namelijk voor 1/2 deel er alweer af..
Al had ik niet verwacht dat het heel veel langer zou blijven zitten was het toch leuk geweest als dat het wel was!

Voor gewoon even een keer iets anders iets anders zou ik zeggen; hup op naar de HEMA!
Maar als je net zo goed de glitter kan gebruiken die je al in huis hebt dan zou ik het daar lekker bij laten!

Dit setje is voor 5 euro te verkrijgen bij de HEMA. 

Wat vind jij van de beauty pakketten die nu te koop zijn bij de HEMA?

4 opmerkingen

 1. Helemaal leuk! En wat een prachtige productfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig zeg, dit ken ik helemaal niet! Ik vind het wel héél mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat zien je nagels er cool uit!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen