Nails | Mijn gelpolish lakken van Kiss

Waar ik een paar maanden geleden met 2 kleurtjes aan gel lak, heb ik nu al aardig wat keus qua kleur.
Omdat ik er zo enthousiast om ben en ik ze graag op de foto wilde zetten, besloot ik er ook maar een artikeltje van te maken.
Daarom laat ik jullie vandaag al mijn Kiss gel lakken zien!
Benieuwd welke kleuren ik tot mijn beschikking heb?Ja, waar ik ooit zo tegen gel lak was, weet ik nu niet beter meer. Ik gebruik de laatste tijd namelijk alleen maar gel lak en raad het iedereen ook aan!
Voor nu praat ik alleen over het merk Kiss, omdat ik hier van weet dat dit simpel weg een super merk is.
Het beschadigt je nagels nauwelijks, maakt je nagels sterker en het eraf halen van de lak is zo gedaan.

In tussen ben ik in het bezit van 8 mooie kleuren.


De meeste kleuren heb ik zelf gekocht, maar er zitten ook 3 tussen die mijn moeder heeft gekocht.
Zo zie je maar weer hoe aanstekelijk deze lakken zijn, haha!
Ik hoop dat er binnenkort nog meer kleuren komen van de Kiss gel polish serie, want ik heb nog nergens een rode lak gevonden. En dit is dan nog wel een kleur die vaak wordt verkocht en gedragen..


Ik heb bijna alle lakken wel op mijn blog voorbij laten komen. Volgens mij alleen de zwarte en paars/lila nog niet. Maar die zullen ooit nog wel eens komen aangezien ik ze bijna altijd wel op de foto zet!
Ik vind vooral de lakken in combinatie met de zilveren glitter lak ontzettend tof. Dit geeft net iets extra's aan het lakje en valt net even iets meer op. Daarnaast voel je niet dat het glitters zijn en zijn je nagels dus gewoon glad.

Ja, ik vind dit gewoon ontzettend fijne lakken!
En zoals ik al vaker heb gezegd; ondanks dat ze aardig prijzig zijn raad ik ze iedereen aan!

Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat?
Ik maakte er hier een tutorial van!


Van welk merk aan nagellak ben jij grote fan?

1 opmerking