Nails | NEW! Kiss Gelpolish Petal

Ik begin lichtelijk verslaafd te raken aan de gel polish van Kiss.
Ik kan daarom ook blijven herhalen hoe fijn ik deze gel polish vind.
Vandaag laat ik jullie een van mijn nieuwste kleurtjes zien.
Een vrij neutrale kleur waar ik eigenlijk al langere tijd naar opzoek was en die ik bij deze dus heb gevonden!
Benieuwd?



In eerste instantie had ik zo'n zelfde kleurtje als deze ook besteld bij China Glaze, helaas kreeg ik toen een mailtje dat hij niet leverbaar was en mocht ik een andere uitzoeken. Daar ging mijn neutrale zacht roze kleurtje...

Toen ik met een vriendinnetje de ICI PARIS XL binnenstapte om te kijken of ze daar meer kleuren van de Kiss gel polish lijn hadden werd ik verast door een redelijk groot assortiment aan Kiss gel polish.
En laat ik vooral niet vergeten te vertellen dat ze daar ook nog 2 euro goedkoper zijn!
Ik kon het dan ook niet laten om er zo maar voorbij te lopen, dit maakte dat ik dit mooie kleurtje en nog een andere kleur (die ik uiteraard ook nog met jullie ga delen) tegen kwam.

GP070820 Petal

Zoals ik hier boven al liet weten is het dus een mooi zacht roze kleurtje. Iets wat ik nog niet in mijn stash had zitten dus wat ik wel ontzettend leuk vind.
Wel moet ik zeggen dat hij pas na 2 lagen 'redelijk' dekt, op sommige plekjes zie je namelijk nu nog lichtelijk dat hij doorschijnt. Maar dat komt denk ik ook omdat mijn nagels niet allemaal even lang zijn.


Hij lakt overigens niet heel stroperig of zo, maar het is wel aan te raden om minimaal 2 laagjes te lakken aangezien hij dan wel redelijk egaal is zoals je bij mij ziet.
Ik heb het echt op sneltrein tempo gelakt en dat is bij sommige nagels te zien, bij een fel kleurtje zou ik mij hier dood aan ergeren, maar deze valt het eigenlijk wel mee.
Ik denk dat dit komt omdat het een vrij neutraal kleurtje is waardoor het dus minder opvalt.


Net zoals bij de andere gel lak van Kiss heb ik ook deze uitgehard met de UV lamp.
Dit was juist fijn want omdat ik haast had kon ik hier door meer tijd besteden aan het snelle lakken omdat het droge toch zo klaar is!


Ik ben helemaal happy met dit fijne kleurtje!
Wat vind jij van dit kleurtje?


2 opmerkingen