Nails | WK nagels met Naomi en de Etos!

Hee iedereen! It has been a while! Ik kan jullie met blijdschap vertellen dat ik GESLAAGD ben! Na een lange tijd van drukte, elke dag leren, examens, en mega veel werken, heb ik eindelijk mijn uitslag gehad. Nu even iets heel anders: het WK. Vanavond is onze eerste wedstrijd tegen Spanje (HUP, HOLLAND HUP) en wat hoort daar natuurlijk bij? Bitterballen, nootjes, cola, chips, oranje kleding, gekke strepen op je gezicht, en als klein detail oranje nagels! Etos heeft daarom een mega leuke actie! Je krijg namelijk bij een Nivea product niet één, maar wel twee WK-lakjes en je krijgt ook nog eens je tweede product voor de halve prijs. OP NAAR ETOS.

 
Fleur heeft mij gevraagd om deze lakjes te testen aangezien Madàme alleen gellak draagt en mevrouw hier wel wat tijd over had! Like! Dus daar ben ik dan weer met een artikeltje. Dit zijn de zes kleurtjes die je kunt krijgen:


Oranje. Transparant. Goud. Rood. Wit. Blauw.


Mijn eerste indruk was niet zo goed, misschien ook omdat ik haast had. De oranje nagellak is heel erg fijn. De goude nagellak dekt in 2 lagen (de oranje overigens ook). Al hadden de witte lak, rode lak en de blauwe er iets meer moeite mee. Die heb ik in drie lagen gelakt en toen waren ze ook top.


De lakjes drogen gelukkig dun op dus je hebt geen plakkaat nagellak op je vingers. Het doorzichtige lakje droogt wel iets trager dan de rest dus ik zou je aanraden om eerst de lak compleet te laten drogen en dan een uurtje daarna de doorzichtige als een top-coat aan te brengen.


Deze lakjes zijn super schattig en je krijgt ze dus bij een Nivea product! Wie wil dat nou niet? Over het algemeen ben ik best tevreden, je moet alleen geen haast hebben, haha. Ik kan er eigenlijk vrij weinig over zeggen dus heb mijn best gedaan om wat leuke foto’tjes te maken! Byeee.

Let op: Deze actie is geldig van 9 tot en met 22 juni.

Liefs Naomi.

 

*Dit artikel word mede mogelijk gemaakt door Nivea in samenwerking met Etos.


3 opmerkingen

 1. gefeliciteerd! mooie lakjes, ik vind die gratis lakjes van etos altijd goede kwaliteit hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lakjes in leuke kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk deze nail art! En leuke kleurtjes ook ;)
  Echt perfect voor het WK!

  Je blog ziet er trouwens echt super mooi uit, wat een leuke layout!
  Ik kijk uit naar je volgende artikel,

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen