On my way to Thailand | #2 De bestemmingen part 2!

Omdat ik dit jaar een reis door Thailand ga maken post ik iedere zaterdag een nieuwe blogpost over deze reis. Van de bestemmingen tot de activiteiten, hotels en dingen die ik mee ga nemen komen voorbij.
Vandaag is het tijd voor part 2 van de bestemmingen die wij in Thailand gaan bezoeken!
Benieuwd waar wij naast part 1 nog meer heen gaan?


In part 1 dat ging over de bestemmingen was ik geëindigd in Chiang Mai waar we onder andere slapen op een bamboe matje en het vervoer werd beschreven als een olifant, remember?

#4 Phuket
Vanuit Chiang Mai gaan we door naar Phuket. Dit doen we uiteraard niet lopend, met een busje of met de fiets maar simpelweg met een vliegtuig. Ik verbaasde me over de grote van dit land toen ik dit las, Nederland is echt maar een klein landje..
In Phuket verblijven we 2 nachten en 3 dagen. Hier gaan we onder andere een boottocht doen snorkelen en een avontuurlijke jungle tocht maken. Daarnaast overnachten we in de jungle in een boomhut (!!!) en doen we een nachtsafari, Mag ik weer even heel hard gillen?


#5 Phang Nga eilanden
Vanuit Phuket gaan we naar de welbekenden Bounty eilanden. Deze eilanden staan bekend om hun prachtige witte stranden, hun mooie snorkel gelegenheden en grotten. Hier gaan wij 3 dagen en 2 nachten heen.
Zoals ik lees dat het daar prachtig is en dat we een heleboel mooie dingen gaan zien en daarnaast ook de foto's bekijk, maakt mij dit alleen maar nieuwsgieriger of het ook écht zo is als de foto's en de lovende verhalen!

#6 Koh Samui
En dan om even helemaal bij te komen van de indrukwekkende reis die we waarschijnlijk allemaal hebben overleefd, gaan we nog een week relaxen op een eiland genaamd Koh Samui.
Dit doen we in een hotel aan het strand, met een prachtig uitzicht (zoals ik op de foto's kan zien tenminste). Helemaal stil zullen we nog niet zitten want we gaan het eiland verkennen met verschillende tochten.

#7 Bankok
Uiteindelijk zullen we weer in Bangkok eindige en overnachten we daar nog 1 nacht in een hotel vlak bij het vliegveld om de volgende dag op het vliegtuig te stappen en weer terug te vliegen naar ons eigen kleine kikkerlandje. En dan zit het er alweer op.
Oh jongens, wat klinkt dit allemaal gaaf!

Op naar volgende week!
Ben jij al eens in Thailand geweest?
Zo ja, hoe is jouw ervaring met dit land?
Zo nee, lijkt het je wat om er heen te gaan?


1 opmerking

  1. Wat gaaf! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het lijkt me wel een fantastische ervaring! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen