On My Way To Thailand #4 | Waar kijk ik naar uit?

Goedemorgen! Het is alweer zaterdag en dat betekend dat het tijd is voor de 4de blog post in de blog serie over mijn reis die ik ga maken door Thailand.
Nu ik jullie over de bestemmingen en over de hotels verteld heb, ga ik jullie vandaag vertellen waar ik naar uit kijk.
Ik heb namelijk nu al een aantal keren het boek door gespurt voor de afgelopen blog posten, maar wat zijn nou dé dingen waar ik naar uitkijk?


Weetje wat ik nou zo leuk vind?
Vóór dat ik met deze blog serie begon, wist ik dat we naar Thailand zouden gaan en dat we onder andere op olifanten zouden gaan rijden en door de jungle zouden trekken.
Nu ik de eerste 3 posten heb geschreven, weet ik waar we heen gaan, waar we overnachten en wat we gaan doen. Dat is al héél wat meer dan wat ik voorheen wist.
En dat vind ik leuk, want nu weet ik écht een beetje wat mij te wachten staat!

Maar ik ben ook dingen tegen gekomen waar ik nu steeds meer naar uitkijk.
En deze dingen wil ik in deze vierde blog post op een rijtje gaan zetten. Dit omdat ik dan na de reis hier op terug kan blikken en kan kijken of de verwachtingen die ik er voor had zijn uitgekomen.
Dus laten we eens even op een rijtje zetten waar ik naar uit kijk!

- River Kwai tour: Drijvende markt Damnoen Saduak
Vroeger vond ik het nooit leuk om naar een markt te gaan of een stadje te bezoeken, in de loop der jaren is dit veranderd en sinds een paar jaar vind ik dit wel leuk om te doen.
Dit is dan ook de reden waarom ik uitkijk naar de drijvende markt. Toen ik hoorde en las dat we hier ook heen gingen kon ik me er niks bij voorstellen, maar toen ik de foto's ging bekijken en de beschrijving ging lezen kreeg ik er steeds meer een beeld bij. Daarnaast schijnt alles in Thailand 20x zo goedkoop te zijn dan hier! Maar het lijkt me vooral bijzonder omdat het drijvend is en jij er met een bootje doorheen vaart, ik ben ontzettend benieuwd!

floating market Floating Market in Damnoen Saduak

# Phang Nga baai eilanden
Toen ik las wat hier te doen is en wat er gepland staat kwamen de beelden van de onbewoonde maar schitterende eilanden, die je altijd zien in films, in mij naar boven. Daarnaast schijnt het  water schijnt hier zo helder te zijn dat je vanaf de boot zo de vissen kunt zien zwemmen. 
Ik ben ontzettend benieuwd naar hoe het er hier uit ziet, juist omdat het allemaal zo mooi is beschreven is en daar door mijn hersens een beetje op volle toeren draaien.


# Snorkelen in Angthong Marine National Park
Mijn collega die al 2 keer eerder in Thailand is geweest is super enthousiast over dit land. Niet alleen omdat het land zo geweldig leuk en goedkoop (!!) blijkt te zijn, maar ook omdat je er ontzettend mooi kan snorkelen.
Nu ben ik zelf niet zo van het snorkelen en het onderwater gaan, maar toen zij vertelde wat voor mooie ervaring dat is werd ik wel een klein beetje nieuwsgierig.
Toevallig staat er bij ons ook op de planning om te gaan snorkelen. Dit doen we in het Angthong Marine National park.
Ik ben ontzettend benieuwd!

Ang Thong Marine Park
Dit zijn voor nu de dingen waar ik ontzettend naar uit kijk. Het is natuurlijk niet zo dat de rest van wat we allemaal gaan doen mij niet leuk lijkt, maar dit zijn drie dingen die mij opvielen en waar ik extra nieuwsgierig naar ben. Want het kan allemaal heel mooi gefotografeerd en beschreven zijn, maar is het ook echt zo?
Dat ga ik over een kleine paar weken echt mee maken!

De weken vliegen om, nog maar een paar weken en we zitten al in Thailand, WAAAAH!
Langzaam begin ik al met mijn lijstje aan dingen die ik nog moet kopen en die ik perse niet moet vergeten.. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar wat ik na deze reis er van vind!

Ben jij wel eens in een land geweest waar je graag nog een keer heen zou willen?
3 opmerkingen

  1. Aaaah nu wil ik ook heel graag naar Thailand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow. Wat ziet dit er geweldig uit en die drijvende markt haha wat leuk! Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat heerlijk dat je naar Thailand gaat. Het lijkt me echt een geweldig land! De foto's zien er ook al veelbelovend uit.

    BeantwoordenVerwijderen