On My Way To Thailand #5 | Wat gaat er mee in mijn handbagage? + Oproepje!

Ondanks dat het nog even duurt begint het wel al te kriebelen..
Want wat ga ik wel en wat ga ik niet mee nemen?
Omdat ik nog niet mijn koffer ga inpakken omdat het nog wel even duurt en dat wat onhandig zou zijn, ben ik wel alvast aan het kijken wat ik meeneem aan handbagage.
Het is namelijk zo'n 14 uur vliegen en om dan alleen maar vooruit te staren.. dan duren die 14 uur wel ontzettend lang!
Benieuwd  wat ik voorplan ben mee te nemen als handbagage?


Ja, het is dus niet even hopla en ik ben in Thailand. Waaaaah het is maar liefst 14 uur vliegen en dat is inclusief een overstap op het vliegveld in Parijs. Dus min die 2 uur overstap zou het zo'n 12 uur vliegen moeten zijn.
Toch is het lang en vooral als je bijna al die tijd op een stoel zit.

Mijn handbagage tas.Ik noem het maar even mijn handbagage tas. Hoewel het gewoon mijn camera tas is.
Ik ga namelijk mijn camera niet in de koffer doen, de koffers worden gegooid en dan ben ik er gewoon niet zeker van dat mijn camera heel aankomt. Daarnaast is het een rugtas en dus makkelijk te dragen, past er behalve mijn camera en lenzen (ik ben er alleen nog niet uit of ik alle drie de lenzen mee neem, al denk ik van niet), nog aardig wat in. Genoeg om in ieder geval als hand bagage mee te nemen.

En uiteraard... de inhoud.Laat ik beginnen met de foto hier boven. Ik heb 2 boekjes die dienen als reisdagboek. Super fijn om alles wat ik moet en wil onthouden in op te schrijven. Deze gaan uiteraard gaan ze allebei mee in mijn handbagage!

Ik zit me nu te bedenken; zal ik ook een artikeltje voor in deze blog serie maken over deze boekjes?


Maar de +/- 14 uur die wij onderweg zijn ga ik natuurlijk niet door komen (naast hopelijk een aantal uren slaap) zonder mijn mobiel, tablet en Ipod!
Mijn tablet ben ik dan nu ook aan het vol stampen met nieuwe ebooks zodat ik naast tijdschriften ook genoeg leesvoer op mn tablet heb staan.
Voor de vakantie ga ik ook een Spotify kaart aanschaffen zodat ik op al mijn apparaten ofline kan luisteren (dat kan ik nu alleen op mn ipod omdat ik op mn vaders abonnement zit). Hier moet ik alleen nog even naar kijken aangezien er verschil in schijnt te zitten..
Naast de muziek en ebooks staan er ook spelletjes op zoals Candy Crush, Piano Tiles en Angry Bird Go. Waarschijnlijk zal ik die 14 uur wel aardig door komen!

Als jullie trouwens nog leuke tips hebben voor een leuk book (die ook als ebook vorm te verkrijgen is) hoor ik het graag! Hoewel hij al aardig vol staat kan er nog altijd wel iets bij:).

Oh ja, nog even een vraagje: Hebben jullie nog suggesties over wat je graag nog zou willen lezen in deze blog serie? Laat het even in een reactie weten, want dan kan ik daar mee aan de slag!

Ps: Omdat ik sinds afgelopen dinsdag weer om de dag blog aangezien de vakantie voor de deur staat, komt niet volgende week zaterdag maar die week erop een On My Way To Thailand online!

Wat zou jij hier nog als handbagage aan toevoegen?


3 opmerkingen

 1. Slim dat je wat ebooks gaat downloaden. Mij lijkt het erg leuk om te lezen wat je opvalt in Thailand, hoe het leven daar is; wat is leuk, wat is echt wennen. Dat soort dingen.

  Veel plezier!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh leuk artikel Fleur! Ik ben zo benieuwd naar hoe je het ervaart, ik zou er ooit ook nog wel eens heen willen! Wat een handige rugtas en mooi reisdagboek, leuk idee voor een DIY!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! En dat reisdagboek, wat ontzettend leuk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen