On My Way To Thailand | Waar slapen we? De hotels en het bamboe matje!

 
Het is alweer tijd voor de derde post van deze blogserie over Thailand!
Nog steeds ga ik iedere week weer met een groot plezier aan de slag met het schrijven van deze posten.
Zo ook voor vandaag. Vandaag ga ik jullie namelijk een aantal foto's laten zien van de hotels waar wij gaan overnachten.
Benieuwd in wat voor hotels wij gaan overnachten en of het er een beetje goed (of juist helemaal niet) uit ziet?
Lees dan gauw verder!


De meeste dagen overnachten wij onze vakantie in een hotel. Maar zoals jullie misschien in de vorige posten wel hebben kunnen lezen, zijn er ook uitzonderingen. Uitzonderingen waarin wij niet overnachten in een hotel, maar in de jungle.
Het is natuurlijk niet zo dat we dan letterlijk op de grond tussen de slangen en weet ik het wat slapen, maar het komt dicht in de buurt.
Vandaag neem ik jullie mee naar alle hotels met behulp van een aantal foto's.

# Bangkok: Prince Palace Hotel
Dit is het eerste hotel waar wij na onze vliegreis in overnachten.
Een 4 sterren hotel dat midden in Bangkok ligt.
Het Prince Palace Hotel bevindt zich aan Damrongram Road. Heel wat jaren geleden stond hier het Mahanak Palace, dit was de woning van veldmaarschalk prins Kromaluang Nakhon Chairsr Suradej. Daarom heet dit hotel ook het Prince Palace Hotel!
Een aantal foto's:


 # River Kwai: Pung Waan Resort
Tijdens de River Kwai Tour overnachten we in het Pung Waan Resort dat zich midden tussen de natuur bevindt. Dit hotel bezit 3 sterren en kan 150 gasten een kamer aanbieden. Daarnaast bevindt hij zich ook aan de River Kwai Noi.
 
 

 - Baan Tor Mai Dang Resort.
Vervolgens blijven we aan de River Kwai maar gaan we door naar een ander hotel. Dit is het Baan Tor Mai Dang Resort. Hier verblijven we 1 nachtje voor we terug gaan naar Bangkok om vanaf daar weer verder te reizen naar Chang Mai.
In dit hotel slapen we op een 'drijvende' bungalow. Hoe ik dat voor mij zie? Ik heb geen idee, maar als ik de reviews lees heb je wel echt een drijvende kamer en schijnt het een vreemd gevoel te zijn.
Ik ben benieuwd!
Jammer genoeg heb ik geen goede foto's van dit hotel die ik zo even erbij kan plaatsen.
 
- Chiang Mai: The Empress Hotel
In Chiang Mai overnachten we in het 'The Empress Hotel'. Het ziet er op de foto's uit op een vrij luxe hotel met een dikke 4 sterren. Ondanks verblijven we hier maar 1 nacht, want daarna gaan we door naar de Jungle..
 
 
Na dat we hier 1 nachtje hebben overnacht, komt de eerste jungle trek die we gaan doen. Hier slapen we op een bamboe matje. Voor nu kan ik hier niet meer over vertellen omdat ik er simpelweg niks over vind in het boek of op de mail. Maar natuurlijk gaan jullie daar alles over lezen als ik terug ben in Nederland!
 
Na deze jungle tocht komen we weer terug in The Empress Hotel, hier verblijven we dan weer 2 nachten.
 
 
# Phuket: Club Bamboo Boutique Resort & Spa
In Phuket overnachten we in Club Bamboo Boutique Resort & Spa. Dit is een kleine boetiek resort dat tegen de heuvels van Patong Beach ligt.
En het heeft ook deze keer weer een mooie 3 sterren op zijn naam staan. Het hotel wordt beschreven als sprookjes achtig, ik ben benieuwd!
 
 
 
-  Tree Tops Jungle Safaris
Na dat we hier hebben overnacht en het een en het ander hebben gedaan gaan wij de tweede jungle Safari tour doen. Hier overnachten we niet op een matje ( Godzijdank, haha) maar in een boom. Oftewel een boomhut. Dit lijkt me een onwijs leuke maar ergens ook wel een rare ervaring, slapen in een 'boomhut' slash bungalow.
 
- Koh Sumai: Punnpreeda Beach Resort
Zoals ik in de vorige post al een beetje liet doorschemeren, hebben we in de laatste week op het eiland Koh Sumai ook wat meer tijd om écht vakantie te vieren (lees: zon zee en strand).
Dit doen we in het Punnpreeda Beach Resort. Op de foto's schijnt het een prachtig hotel te zijn met uitzicht over de zee en 3 sterren!
 
 
 Aaaah, kijk is hoe fijn, mooi en relaxt dit er uit ziet!!
 
 #Bangkok: The Cottage Suvarnabhumi
Als laatste keren we weer terug naar Bangkok, waar we nog 1 nachtje overnachten in het kleinschalige The Cottage Suvarnabhumi. Dit ligt vlak naast het vliegveld waardoor het makkelijker is om de volgende dag weer op het vliegtuig te stappen.
 
 
Aaaaaah en nu ik dit schrijf komt het nu écht steeds dichter bij!
Aanstaande dinsdag moeten we nog 1 vaccinatie halen en dan is het nog maar een kleine paar weken tot wij op het vliegtuig stappen naar dit (wat ik hoor) mooie land.
Ik ben zo ontzettend benieuwd!
 
Ik ga dit weekend even brainstormen naar ideeën voor de volgende blogposten, dus als jullie nog een suggestie hebben wat jullie willen lezen in deze blogserie: Brand los! Jullie ideeën zijn van harte welkom!
 
Ik ben wel benieuwd:
Heb jij wel eens een rondreis gedaan?
Zo ja, door welk land?
Zo nee, hoop je dat nog eens te doen?
 
 
 
 
 


 
Geen opmerkingen