Personal | New In: MacBook Pro!

Wieeehoeee ohyeah!
Hij kan van mijn wishlist worden afgestreept!
Sinds afgelopen zaterdag ben ik namelijk de trotse eigenaar van MacBook Pro!
En alhoewel het ontzettend wennen is omdat het totaal iets anders is dan een windows laptop, heb ik deze blog post geheel geschreven vanaf mijn MacBook Pro.
Vandaag laat ik jullie wat foto's zien en vertel ik jullie mijn eerste ervaringen met dit speeltje.
Benieuwd?


Aaaaah ik ben zo blij!
Maar aaaaaah wat deed dat zeer toen ik afrekende.. het was een behoorlijk bedrag.
Ondanks ben ik er wel ontzettend blij mee hoor, want het stond al een tijdje op mijn wishlist en dan is het er nu eindelijk van gekomen.


Ik was er al vrij snel uit dat het geen Air zou worden (ondanks dat hij nog lichter en mooier is). Dit omdat deze beter stond aangeschreven wat betreft programma's en omdat hij meer aan zou kunnen dan de Air.
Omdat ik in September een nieuwe opleiding ga beginnen waar dit van pas zou kunnen komen was de keuze dan ook snel gemaakt.
Nu heb ik er eentje die 'speciaal' voor de media markt is ontworpen. Niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Een middelmaatje dus eigenlijk wat betreft het geheugen en de kosten.


Omdat deze MacBook een stuk minder geheugen heeft als mijn andere laptop besloten we er ook een externe harde schijf met een 1TB bij aan te schaffen. Zo kan ik alle grote bestanden en als ik foto's of video's ect niet meer gebruik op de harde schijf dumpen. Zo blijft er hopelijk genoeg ruimte over voor andere dingen.

Overigens is het we ontzettend wennen hoor. Want was ik net gewend aan het vervelende (ik ben er nooit vriendjes mee geworden) Windows 8, stap ik over op Apple wat nog 1000x zoveel andere dingen heeft.
We hebben een Ipad in huis, ik ben in het bezit van een Ipod maar dit is toch wel even weer totaal iets anders.
En ik denk dat het nog een lange tijd nodig heeft om te wennen, helemaal aangezien je op bepaalde manier een heleboel dingen kan met alleen al het Trackpad. Het schijnt geweldig te werken als je het eenmaal door hebt, dus ik ben benieuwd.
Het fijne vooral is dat ik nu weer buiten kan zitten zonder een stekker die ik overal heen moet slepen, hij ontzettend licht is en ik gewoon buiten kan zitten (wat ik nu doe) zonder dat ik met dichtgeknepen ogen hoef te turen.

Of ik er blij mee ben?
JA! Ondanks dat ik nog veel moet leren wat betreft apple vind ik dit wel een dikke vette JA waard!

Ben jij in het bezit van een Apple Macbook of Imac?
Zo ja, hoe zijn jouw ervaringen er mee?
Zo nee, staat hij op jouw wishlist?


5 opmerkingen

 1. Wat leuk. Ze zijn zo mooi. Zelf heb ik bewust voor Windows gekozen, omdat ik ook nog op een desktop werk thuis, maar ook op mijn werk ben ik de hele dag met Windows bezig. De twee combineren lijkt me vervelend haha.
  Veel plezier met je macbook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat zijn deze mooi! Ik wil er zelf ook heel graag één, maar op dit moment heb ik niet echt meer een laptop nodig. Ik zit er dus aan te denken om wanneer ik samen ga wonen met mijn vriend een imac te gaan kopen. Ook super vet! Ik kan me voorstellen dat het wel even wennen is als je Windows gewend bent, dat zal voor mijzelf dan ook gelden. Ik wens je er in ieder geval heel veel plezier mee, maar dat gaat vast wel lukken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook een MACbook pro, ben er zo blij mee

  BeantwoordenVerwijderen