30 days | Dag 01 - Guilty pleasure

Via via kwam ik op de blog van Maris (Mcdid) terecht. Zij heeft namelijk een hele leuke 30 dagen challenge (alweer een hele tijd geleden overigens) in elkaar gezet. Een challenge waarbij je 30 dagen lang schrijft over een onderwerp welke voor die dag staat.
Toen ik dit las begon het een klein beetje te kriebelen.
Een paar minuten laten besloot ik dat ik deze challenge wilde aan gaan.
Dit houd in dat als ik niks anders leuks weet te schrijven dat ik dan een challenge online zet.
Zoals vandaag, het begon te kriebelen en ik ben gelijk gaan denken wat mijn Guilty Pleasure is.
Benieuwd wat het antwoord is?Mijn guilty pleasure, euhm als ik daar over na ga denken en lees wat andere daar over geschreven hebben denk ik inderdaad ook gelijk aan eten.
Er zijn namelijk zo veel dingen die je kan eten, ontzettend lekker vind maar waar je achteraf bijna spijt van hebt dat je ze hebt gegeten.
En dan niet omdat het zo niet lekker was, maar meer omdat je omdat het juist zo lekker was zo veel er van hebt gegeten.

In dit geval is mijn Guilty pleasure de bugles chips.
Dat zijn die kabouterhoedjes die je zo lekker helemaal vol kunt stoppen met kaas van zo'n tube met een koks hoedje als dop. Oh heerlijk, ik begin er nu nog net niet bij te kwijlen als ik er aan denk!
Die smaak van de lekker chips (oh ja en dan niet de pittige versie maar de gewone) en de kaas door elkaar ooooooooh ik houd daar van!
Ik heb dan ook al een paar keer gehad dat ik ik bijna een hele zak in mijn eentje heb leeg gegeten, iets wat eigenlijk bijna nooit voorkomt. Maar op een of andere manier als ik Bugles eet zit er geen rem op of is die plotseling stuk gegaan.

Het is dat mijn moeder het niet wekelijks koopt en ik te lui ben om naar de winkel te gaan anders was ik nu het 3 dubbele gewicht geweest.. haha!

Wat is jouw guilty pleasure?


1 opmerking

  1. Huh, ik zou zweren dat ik deze gisteren al gelezen had en gereageerd had! Maar die dingen zijn zeker verslavend! Heb je ze al eens geprobeerd met heksenkaas ipv de koksmuts?

    BeantwoordenVerwijderen