30 days | Dag 05- Een bedank gedicht

Opdracht 5 is denk ik wel het persoonlijkste van de opdrachten die al zijn geweest en die nog komen gaan in deze 30 days Challenge.
Omdat ik niet zo'n ster ben in het schrijven van een gedicht, een rijm of iets dat daar op moet gaan lijken; heb ik het even iets anders aangepakt.
Ik ga namelijk een heleboel mensen bedanken!
Benieuwd?Ik ga namelijk geen bedank gedicht schrijven of zoeken op internet.
Simpelweg omdat het er dan niet uit gaan zien of dat het dan niet vanuit mijzelf komt.
Om die reden ga ik gewoon in het algemeen een bedankje schrijven.

Laat ik gewoon even bij het begin beginnen.
Ik wil mijn ouders bedanken voor het vertrouwen die zij vanaf het begin (bijna 20 jaar geleden) mij gegeven hebben. En nog die vele jaren die ons tegemoet staan. Mijn broertje voor het feit dat hij mijn broertje is en wij zo'n fijne band hebben. Ik wil mijn opa en oma's bedanken voor het feit dat we vroeger zoveel leuks hebben gedaan en ze ons nu nog zo goed steunen en volgen zo waar het kan en lukt. De familie en vrienden voor het feit dat ze al zo lang over de vloer komen en het nog steeds iedere keer weer een feest kan zijn. Mijn vriendinnetjes voor het feit dat we zo lekker kunnen shoppen, kunnen lachen maar ook serieus kunnen zijn. Mijn blog vriendinnetjes met wie ik zo fijn kan whatsappen over koetjes en kalfjes, maar waar we ook om hulp kunnen vragen en kunnen afspreken. Laat ik mijn poezenvriendinnetj  Lady ook niet vergeten te noemen, want zij maakt iedere dag weer rooskleurig met haar mooie en leuke taferelen die ze uithaalt. En als laatste wil ik jouw bedanken voor het bezoeken en lezen van mijn blog waar hier en daar vast nog wel eens een spelfoutje tevoorschijn komt. Toch kom je terug en laat je zo nu en dan eens een reactie achter. Dat motiveert en daar word ik blij van!
Bedankt! 

Nu is het jouw beurt:
Wie zou jij graag willen bedanken en waarvoor?


Geen opmerkingen