Nails | Vakantie nails

Ik ga dit jaar naar Thailand en kan minder spullen meenemen aangezien we met het vliegtuig moeten.
Dit houd in dat ik niet 36 kleuren aan nagellak mee kan nemen (wat ik overigens ook niet van plan was, maar oke). En daarnaast kan ik moeilijk mijn UV lamp mee de jungle in nemen, want dan zullen de apen een beetje raar opkijken ben ik bang..
Maar ik kan ook niet met lege handen naar Thailand gaan, dus laat ik jullie vandaag zien wat ik op mijn nagels doe en wat ik meeneem aan materiaal.


Mijn nagels.
Hoe saai ik het ook vind: Ik ga mijn vakantie beginnen met een blanke gellak.
Gewoon omdat dit het makkelijkste is. Het blijft hier door toch een beetje steviger dan helemaal blanko, maar heeft toch een mooi verzorgd uiterlijk.
Daarnaast hoef ik er dan veel minder op te letten en bang te zijn dat het chipt en raak ik minder snel in de stress als het gechipt is.
Dit zijn voor dit jaar mijn vakantie nagels.


De nagellak die mee gaat.
Dit is ook vrij simpel. Naast de gellak die ik op mijn nagels doe; neem ik alleen OPI Top en base coat in een mee en 1 kleur lak. De kleurlak die ik meeneem is de My Vampire Is Buff, een mooi neutraal kleurtje. Niet al te veel poespas dus. 
Dit is meer voor het geval ik allemaal mooie nagels voorbij zie komen en het toch begint te prikkelen. Dan kan ik er toch nog even snel iets moois van maken. En wel met 1 kleurtje!


Manicure setje.
Een heel tijdje geleden kreeg ik bij de Flomar in Amsterdam een leuk klein en schattig manicure setje. Het manicure setje bevat een vijl, een nagel schaartje en knippertje en een bokkenpootje. Alles om makkelijk mee te nemen naar Thailand dus!
Verder neem ik nog een kleine kartonnen vijl mee in mijn handbagage omdat dit setje in mijn koffer gaat.


Het is dus echt een wonder wat ik dit jaar aan nagel spullen meeneem!

Wat neem jij mee op vakantie voor je nagels?


Geen opmerkingen