Nails | WK nails met L'oreal!

Oooooh wat was het spannend afgelopen zaterdag! Ik denk dat meerdere Nederlanders wel last hadden van een hart dat in de keel tekeer ging. Halleluja, wat hebben ze het spannend gemaakt zeg, maaarrrrr; we zijn door en daar horen natuurlijk WK nagels bij!
Benieuwd?
Hoewel ik helemaal weg ben van de Gelpolish, heb ik mijn gewone nagellak er weer even bij gepakt.
Het is zonde als ik het helemaal niet meer zou gebruiken.
Dit kwam eigenlijk omdat ik geen felle oranje nagellak voor het WK had en ik zag dat mijn moeder een leuk lakje van L'oreal had gekocht.
Natuurlijk kon ik het niet laten en gebruikte ik deze ook.

Weetje? Stiekem vind ik het leuk om weer eens met gewone nagellak te spelen.
Maar dan laten we wel even terzijde dat die wachttijden met gewone nagellak niet meer iets voor mij is (dat was het trouwens ook al niet, maar oké), want ik heb wel 56 keer gestoten en het 57 keer overnieuw moeten doen voor dat het goed zat.


Maar, ik wilde dus even weer iets fels.
WK nails maar dan niet al te ingewikkeld aangezien ik het nail art een beetje verleerd ben. Mijn moeder was op dat moment de redding. De vorige dag had zij het al over haar gellak heen gedaan, deze mooie 926 Independence Day van L'oreal.

Als basis kleur gebruikte ik een mooi oranje lakje van de HEMA. Ik gebruikte nummer 20 omdat deze mooi fel was en lekker opviel onder de stipjes. Ik heb hem wel 2 keer moeten lakken wilde ik dat hij echt oranje zou zijn.
Het resultaat als je deze 2 bij elkaar gooit?

Een vrolijke, opvallende en knallende combinatie!
Omdat het warm weer was toen ik deze combinatie op deed, droogde het vrij snel.
Een pluspunt aangezien ik dus slecht stil kan zitten met natte nagels.

Zo heb je toch snel en makkelijk een leuke combinatie die mooi is maar ook opvallend!

Wat denk jij: gaan ze morgen door naar de finale of gaan we net op het nippertje naar huis?
En heb jij iets leuks gedaan met je nagels?6 opmerkingen

 1. Wat ziet dat er leuk en feestelijk uit!
  x Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb vaak ook geen geduld en moet vaak ook opnieuw aan de slag met gewone lakjes :p tja...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh die is leuk! Ik ben er bijna zeker van dat we gaan winnen vanavond. Yey :)

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Fleur die ziet er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen