On My Way To Thailand #6 | Wat gaat er mee in mijn toilettas?

Het is bijna zo ver!
Mijn lijstjes worden steeds korter want steeds vaker kan ik dingen er af strepen.
Ik ben niet zo veel van plan te gaan meenemen wat betreft kleding en beauty producten.
Maar uiteraard kan ik niet met lege handen heen gaan, want dat zou een beetje raar zijn.
Vandaag laat ik dan ook (in voorlopig de laatste blog post over Thailand) zien wat ik in mijn toiletas meeneem.
Benieuwd wat ik aan beauty producten meeneem?


Het lijstje dat ik voor mijn toiletas heb gemaakt kan ik al bijna helemaal afstrepen.
Nog maar een paar kleine dingetjes en ik kan naar Thailand!
Een van de grootste dingen was dat ik een nieuwe toilettas nodig had.
Ik heb de vorige jaren een beautycase van mijn moeder gebruikt die voor deze reis gewoon weg veel te groot was. De andere toilettassen die ik wel had liggen vond ik niet goed genoeg.


Gelukkig was daar de Kruitvat en kocht ik voor rond de 7 euro dit leuke setje.
Een aardig ruime toilettas met een klein etuitje voor mijn make up met spiegeltje er in. 
Dat spiegeltje was wel een must aangezien we ook 2 keer in de jungle overnachten zoals jullie hier hebben kunnen lezen en ik dan zeer waarschijnlijk geen gewone badcel bij de hand heb.

De make up.


De vorige jaren nam ik en een oogschaduw palletje of 2, een mascara, nog een mascara nog een oogschaduw, een stuk of 3 lipglossjes en 65 lakjes mee. Dit jaar ga ik het anders doen. Wat in het make up tasje past; dat gaat mee. Past het er in niet in? Dan blijft het thuis.


Het resultaat is dat ik 1 lipgloss, oogpotlood, eyeliner en wimper kruller meeneem. Daarnaast neem ik 3 mascara's mee omdat er maar eentje waterproef is. Ik denk trouwens dat ik die gouden thuis laat want ik heb het idee dat ik ook gewoon zonder make up rond ga lopen. Ook een wonder; ik neem maar 1 nagellakje mee. Over wat ik op mijn nagels doe en wat ik mee neem aan nagel producten lezen jullie later want daar ga ik een apart artikel over maken. Dit is dus het enige wat ik meeneem aan make up producten; aaaah!

Overige toilettas spullen.


Mijn toilettas inhoud blijft ook beperkt. Omdat de toilettas aardig bol is kan er aardig wat in. En als ik het zo bekijk; past het allemaal precies!


Normaal had ik bijna 2 keer zo veel mee, dus ik kan best trots zijn. 
1 Shampoo, conditioner en douche gel. Daarnaast ga ik kijken of ik nog een kleine krulmouse kan bemachtigen, ander doe ik het alleen met de crul styling spray van de HEMA. Een serum voor mijn haar gaat uiteraard wel mee. Een borstel wil ik nog even in een kleine variant halen. Mijn HEMA pillen moet ik natuurlijk ook niet vergeten. Ook niet te vergeten is een schattig klein manicure setje met een nagelschaartje, vijl en knippertje en een hand crème. Daarnaast de standaard dingen die iedereen meeneemt op vakantie. 

Ja; nog een paar kleine dingetjes zoals een kleine borstel en krul mouse (als het er is) nog even halen.
En natuurlijk gaan mijn lenzen en bril ook mee. Maar goed, die zijn niet belangrijk voor de foto!

Aaaaah het duurt nog maar even en dan is het zo ver!
Ik kan niet meer wachten en vind het ook wel ontzettend spannend nu het zo dichtbij komt..
Laat het maar gauw zo ver zijn! 

Wat voor beauty product neem jij absoluut mee op vakantie?1 opmerking

  1. whaa wat gaaf dat je daar naar toe gaat! verzorgingsspullen kopen voor vakantie vind ik altijd erg leuk om te doen. leuke toilettas ook!

    BeantwoordenVerwijderen