30 days | Dag 08- Celebrity crush

Opdracht 8 alweer; wat gaat het snel!
Mijn Celebrity Crush... Hmmm daar moet ik maar even heel goed over na gaan denken.
Naast de 'standaarde' Zac Afron, Channing Tutum en Taylor Lautner die ook heel leuk zijn om naar te kijken, heb ik nog iemand anders. Een (volgens mij) minder bekend persoon, maar toch oh zo leuk om naar te kijken!
I let you know!
Als ik eerlijk ben, moet ik eerlijk zeggen dat ik niet echt een crush heb op iemand gehad. 
Tuurlijk zijn er een hoop acteurs / zangers waarbij het totaal niet erg is als je een hele film of aflevering lang tegen aan mag kijken.Maar echt dat ik helemaal wauws van iemand ben en hem amper uit mijn hoofd kan zetten en nog meer films van hem wil zien, dat heb ik nooit echt gehad.
Toch is er ooit eentje in mijn hoofd blijven hangen en dat is..

Kenny Wormald.
Ik weet nog goed toen ik hem voor de eerste keer 'tegen kwam'.
Dit was in de Film Center Stage Turn It Up (wat zeker een aanrader is trouwens!). Van zijn dans moves tot zijn body en vooral niet te vergeten zijn lieve lach. Ik was helemaal om en heb die film dan ook 38446 keer gekeken. Want naast de mooie choreo's en het mooie verhaal was het ook geen probleem om tegen deze mooi acteur aan te kijken.
Een paar jaar later ben ik hem dan weer tegen gekomen in de verfilming van Footloose, maar voor de rest..
Toch blijft het een pretje!

Wie is jouw celebrity crush?1 opmerking

  1. Die film ken ik nog niet! Misschien ga ik hem eens opzoeken :)
    Mijn celebrity crush? Dat zijn er wel meer dan één...
    Dylan O'Brien, Daniel Sharman, Taylor Lautner en Ian Somerhalder.

    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen