Personal | Thailand, wat was je leuk!

We zijn weer op Nederlandse bodem!
Eergister zijn we met een uur vertraging veilig geland in ons eigen landje.
Dat na een geweldige 3 en halve week Thailand is het toch wel weer even wennen maar ook zeker fijn!
We hebben 3 en halve week ontzettend veel gedaan, gezien en beleefd; het is dan ook zeker een vakantie om niet te vergeten.
Benieuwd naar een korte samenvatting van deze geweldige reis?Als je opzoek gaat naar een land waar ontzettend veel te beleven en te zien valt, dan kan ik je Thailand zeker aanraden!
En dan hebben wij nog maar een klein deel van de mega grote land gezien.

Zoals jullie in de blog serie hebben kunnen zijn we in totaal op 6 plekken geweest, nog even 1 keer op een rijtje:
We zijn in Bangkok begonnen, vanuit daar zijn we met de nachttrein naar Chiang Mai gegaan, om daar een paar dagen later het vliegtuig naar Phuket te pakken. Vanuit Phuket zijn we met de boot gevaren naar een eiland waar we drie dagen in een resort hebben gezeten. Toen zijn we weer terug gevaren en weer 1 nacht in Phuket gebleven. Vanuit Phuket met een bood zijn wenaar Koh Samui gevaren en hebben we daar nog kunnen genieten van haar mooie stranden en heerlijke zonnetje (voor zo ver die zichtbaar was). Dit was de reis in dikke lijnen; in het real zijn we tussendoor in totaal nog  6 dagen de jungle (2 keer 3 dagen en 2 nachten) in geweest.


Ja, een reis die wij niet snel zullen vergeten.
Van een jungle tocht met matjes als matrassen en een pannetje water als douche tot een mooie resort waar je aan het strand zit en ieder moment van de dag een duik kunt nemen.
Van olifanten tot vlotten en met de banden van de revier. Van de mooie en indrukwekkende River Kwai tour tot in een long tail bootje langs prachtige eilanden. Oh ja en laten we de ritten door de stad met een Tuc Tuc zeker niet vergeten. Wat een avontuur!

Ik ga zo snel mogelijk alle foto's uitzoeken. Dan kunnen jullie nog wel een paar artikeltjes verwachten over deze vakantie met foto's!
Ik kijk er naar uit om alle to do's die wij hebben gedaan en beleefd met jullie te delen en de foto's die we hebben gemaakt te laten zien.

Want hoewel de vakantie er dan alweer op zit hebben we gelukkig altijd alle 1000de foto's nog!


Waar ben jij dit jaar op vakantie geweest?5 opmerkingen

 1. Wauw, dit klinkt zo tof. Ik ben echt heel benieuwd naar je foto's! Op olifanten rijden omg, ooit wil ik er ook eens heen! Kan niet wachten op je komende artikels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik wil graag eens naar Azie! Deze zomer ben ik naar Griekenland & Schotland geweest dus ik mag zeker niet klagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt heel erg tof! Ik wil graag nog eens naar Thailand. Ik ben dit jaar naar Rhodos geweest. Ik ben écht fan van Griekenland. Heerlijk eten, lieve mensen, lekker weer en mooie omgeving. Eigenlijk een compleet plaatje voor een goede vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's, het ziet er echt zooo mooi uit <3! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen