Nails | Kiss gel polish: Smokyy

Ik heb vandaag weer een mooi nieuw lakje die ik graag met jullie wil delen!
Een nieuw gel polish lakje die mijn moeder laatst heeft gekocht en gedragen.
Een kleur waar ik normaal gesproken met een grote bocht omheen loop omdat ik het nooit iets vond.. Tot ik het de laatste paar weken steeds vaker voorbij zag komen.
Het schijnt een trend te worden; ik heb het over bruine nagels.
Benieuwd?


Ja, wat betreft de kleur sta ik nog steeds versteld.
Maar weetje? Het valt eigenlijk wel mee en inderdaad net wat zoveel mensen roepen; bruine nagels hebben wel iets moois!
Het is apart maar niet heel lelijk of iets.

Mijn moeder kocht dit lakje toen ik dit rode lakje kocht. Ik was in eerst instantie ook nog niet zo enthousiast over de bruine lak. Tot mijn moeder hem een paar dagen later op deed en het liet zien.
Ze had precies een mooie lengte voor dit kleurtje. Hij was niet vies poep bruin zo als ik had verwacht. Nee het was een prachtige mooie zachte bruine kleur een glimmend laagje.
En nu een kleine anderhalve week later, heb ik hem zelf ook op gedaan.

De lak: GP15 Smoky.
Toen ik de eerste laag erop had zitten begonnen mijn twijfels harder te twijfelen. Hij was heel dun en dekte alleen als je een hele dikke laag aanbracht op bepaalde stukjes wel. Ik besloot hem toch onder de UV lamp uit te laten harden en er vervolgens nog een laag overheen te doen. 


Godzijdank werd het na een tweede laag al een stuk egaler en dus mooier.
Hij dekte met 2 lagen dan ook perfect. Wel heb ik bij de uiteindes een dikker laagje aangebracht zodat die ook goed dekte.De combinatie. 
Omdat ik alleen bruin niet zo mooi vond, besloot ik er met baby roze stipjes op te maken.
Iets wat ik nog niet eerder had gedaan was terwijl de top coat er bij de gel polish nog niet op zat, er een kleine simpele nail art van te maken. Tot mijn verbazing ging dit goed en was ik al snel tevreden met het resultaat.


Een simpele nail art door simpelweg stipjes te zetten. En het leuke was dat de roze kleur niet niet meer zichtbaar was. Iets waar ik in eerste instantie nog niet zo zeker over was omdat de bruine kleur natuurlijk donkerder is. Gelukkig was dit niet het geval en pakte het goed uit!

Ja en nu... Nu loop ik dus met bruine nagels met roze stipjes.
Wie had dat ooit gedacht.. haha.


Wat vind jij van de kleur bruin op je nagels?
Yay or nay?

4 opmerkingen

  1. Twee mooie kleuren, mooie combinatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke combi! Ik ben dol op bruine lk in het najaar. Bij gellak gebruik ik zelf altijd maar één kleurtje omdat het wat langer blijft zitten en ik er dan op uitgekeken raak, haha. Maar de combi is zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lakjes zien er erg fijn uit. je hebt er een super mooie nailart mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen