Nails | Sally Hansen Miracle Gel: Games Of Chromes.

Je hebt er zeer waarschijnlijk al meerdere blog posten over voorbij zien komen; Sally Hansen heeft nu gellak waar je geen UV lamp voor nodig hebt.
Ik was nieuwsgierig en toen ik afgelopen week een leuke actie (30% korting op al het make up) tegen kwam wist ik niet hoe snel ik naar de Etos moest! 
Ik besloot 2 kleuren mee te nemen en de top coat.
Vandaag laat ik jullie de gouden kleur zien en laat ik weten wat ik er tot nu toe van vind!Ik heb even getwijfeld voor ik begon met het lakken van mijn nagels. Ik heb namelijk de mooie gouden lak die je hier boven en onder al even ziet aan geschaft maar ook een mooi roze kleurtje. Uiteindelijk ben ik toch voor de gouden gegaan omdat het even een keertje geen roze is. 

Let's lak je nagels!


Bij deze lijn hoef je geen base coat aan te brengen. Eerlijk gezegd heb ik hier zo mijn twijfels bij, maar toch heb ik het zonder base coat gedaan.
Het is vrij simpel; je brengt minimaal 2 laagjes van de kleur lak aan, laat die even drogen en brengt dan de top coat aan om het helemaal af te maken.

Vervolgens laat je dit even drogen en dan is het oke.
Dit wachten is mijn sterkste punt lang niet meer, maar ik deed netjes wat moest en wachtte tot het redelijk goed droog was.

De lak.
Het fijne aan deze lak is dat het kwastje onwijs breed is waardoor je in 1 keer je hele nagel lakt.
Iets wat voor mij als een groot pluspunt telt want ik heb vrij brede en rechte nagels.


Daarnaast viel mij op toen alles er op zat dat het totaal geen dikke substantie heeft!
Ik heb wel eens mijn nagels gelakt waarbij je echt de hobbels en bobbels zag zitten van de dikte. En je zou denken bij gellak dat het ook zo zou zijn. Maar net zoals bij mijn favoriete Kiss gellak heeft Sally Hansen het ook goed gedaan.
Want moet je zien hoe dun mijn nagels hier boven zijn met 3 lagen, wauw!

Wel heb ik 1 nagel vier lagen gegeven omdat hij tijdens de top coat stukken mee nam (heel raar trouwens) waardoor ik die weer heb moeten opvullen.

Wat vind ik er van?
Ja, en toen.. Mijn eind conclusie!
Ik vind het een ontzettende mooie kleur, hij dekt prima met 2 lagen maar je moet wel voorzichtig zijn met de top coat wil je dat alles netjes blijft.


Daarnaast was hij redelijk snel gedroogd en dan met name de kleur lak. Toen ik de top coat er op had gedaan heb ik wat langer moeten wachten voor hij droog was, maar na 5 minuten heb ik er koud water over heen laten stromen, en was hij al snel gedroogd.


De kleur vind ik erg aanstekelijk en opvallend.
Ergens heeft het trouwens ook wel weer iets kerstigs (dit is zeker geen woord he?), dus mijn lakje voor kerst heb ik alvast binnen haha.
Ook bij deze lengte (aaaah moet je nou zien hoe lang ze zijn, dat is heel lang geleden!) staat het niet storend. Je hebt namelijk wel eens kleuren die bij lange nagels je nagels hele nep laten lijken. Bij deze kleur heb ik dat niet, hij heeft wel iets natuurlijks in zich!

Of ik het echte gel vind?And last but not least: Of ik het echte gellak vind?
Nu ben ik natuurlijk grote fan van het merk Kiss zoals jullie weten en dat is ook échte gel.
Eerlijk gezegd voelt dit gewoon als gewone nagellak aan. Het voelt ook niet extreem glad aan zoals je wel bij echte gellak hebt. Oke, het is dan ook niet echte gellak, maar ik had er misschien op dat opzicht wel meer van verwacht.

Over de houdbaarheid op mijn nagels kan ik nog niks zeggen. Maar zodra ik een chip heb of het er af ga halen zal ik het op Twitter vermelden zodat jullie weten hoe lang het er op heeft gezeten!

Voor nu ben ik tevreden!

Update:
Ik heb dit lakje nu een dag op en ben vandaag naar school geweest. Het resultaat van een doodnormale dag; Chip nummer 1!

Hoe denk jij over de Miracle gel lijn van Sally Hansen?

4 opmerkingen

  1. De kleur is in ieder geval geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het kleurtje vind ik heel erg mooi! Wel erg jammer dat je na een dag al de eerste chip hebt. Ik had toch wel verwacht dat het iets langer zou blijven zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige kleur, ik ben benieuwd hoe lang het blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen