Nails | Catrice Liquid Metal - 04 Pink Charming

Toen ik een tijdje geleden in de kruitvat stond voor het vernieuwde en vergrote schap van Essence & Catrice kon ik het niet laten om iets mee te nemen.
Het zag er allemaal zo mooi en gelikt uit, gewoon alsof het je gegeven werd alleen moet je er dan even wat voor betalen..
Ik besloot toch een aantal dingetjes mee te nemen, gewoon omdat ik nieuwsgierig was en het er zo mooi uit zag.
Benieuwd naar dit mooie lakje van de Luxyry Lacquers lijn?Ik had al vaker onder andere op Pinterest van die lakjes voorbij zien komen met een zanderig textuur (zo noem ik het maar even).
Hoewel ik een hekel heb aan dat soort lakjes van mijn nagels te halen vond ik het wel onwijs mooi.
Toen ik voor het schap van Catrice stond en een aantal van dat soort lakjes uitgestald en gelakt op nep nagels zag staan kon ik het niet laten.


Zo besloot ik onder andere het lakje 04 Pink Charming mee naar huis te nemen.
Dit is een matte lak met wat een soort zanderig textuur naar voren brengt. Toen ik het op de nep nagel die er boven hing voelde dat het niet heel erg ruw was, besloot ik hem mee te nemen. 


Ondanks dat ik het een heel mooi lakje vind, ben ik iets minder tevreden over hoe deze lakt.
Het lakje lakt, waarschijnlijk omdat het een mat lakje is en dus heel snel opdroogt, heel stroperig en je moet het bijna snel in 1 laag doen wil je dat hij mooi egaal wordt. Dit vind ik wel jammer, maar dat is dan ook mijn enige minpunt. Want van die stroperigheid zie je later (zie de foto's voor het bewijs) niets meer terug. Daarnaast dekt hij met 2 dunne laagjes prima en is hij dus lekker snel droog.
Ideaal voor ongeduldige nagellakkers zoals ik;)! 


Hoewel hij eigenlijk mat hoort te zijn en dat ook echt is, is hij dat op mijn nagels niet. Wel toen ik er nog geen top coat over heen had gelakt. Omdat ik mijn matte top coat laatst heb weg gedaan kon ik er niet s anders overheen doen dan een gewone top coat waardoor hij niet meer mat zou zijn.
Voor als nog vind ik hem mooi, maar ik kan je wel vertellen wanneer hij nog mat is, is hij nog mooier! 

Hij heeft een kleine 4 dagen op mijn nagels gezeten. Toen heb ik hem er afgehaald omdat hij er simpelweg niet meer uit zag. Dat hij niet lang blijft zitten mét top coat kan ik je dus wel vertellen!

Wat vind jij van lakjes met een zand structuur?
6 opmerkingen

 1. Ik vind het er wel mooi uit zien! Ik heb deze ook in het roze, en ik vind hem de fijnste glitter nagellak die ik heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lakje, doet me heel veel denken aan een lakje van OPI die ergens in één van mijn laatjes ligt haha! Toch maar weer even opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit! Enne, 4 dagen een Catrice lakje op je nagels is voor mij lang!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje! Lekker fris en sprankelend. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's heb je er ook bij gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen