Lifestyle | Foto op vurenhout: 'Ben ik dat?'

Mijn mobiel, harde schijf van mijn laptop en Instagram staan vol met foto's van Lady.
Lady is zo fotogeniek dat ik het gewoon niet kan laten om al haar streken vast te leggen. 
Maar als ik eenmaal een foto heb gemaakt, dan kijk ik er misschien nog even 2 keer naar en dan is het klaar. Maar hoe leuk zou het zijn om een mooie foto van deze fotogenieke dame op te kunnen hangen?
Ik ontving afgelopen week een foto van Lady op vurenhout en laat hem jullie vandaag met trots zien!

Foto's maken we in overvloed. Even een klikje hier en een mooi klikje daar. Het jammere hier aan is dat je meestal, naast het posten op social media, er nog vrij weinig mee doet. Het geen dat dan gebeurt is dat de foto's zich opsparen op mijn mobiel en ik er verder weinig tot niet meer naar omkijk. Dit is eigenlijk zo zonde!
Bij mezelf weet ik gelukkig de oorzaak; ik ben te lui om de foto's uit te laten printen en er een mooi lijstje bij te zoeken. Dit komst me allemaal te veel moeite dus doe ik het meestal niet. 
Daar was de oplossing; ik mocht een foto op vurenhout ontvangen van fotoophoutstunter.nl!
Afgelopen dinsdag toen ik op school zat kreeg ik een berichtje van mijn moeder 'Je foto is binnen, mag ik hem open maken?', mijn antwoord op deze vraag was 'Ja, maar dan wil ik wel een foto van het  resultaat.' Ik kon niet wachten! 
De bovenstaande foto's zijn de foto's die ik toen kreeg toegestuurd. Geweldig toch deze foto van hier boven? Zo van 'ben ik dat?.
Het eerst wat mij opviel toen ik hem thuis bewonderde was dat hij zo helder en scherp is!
Omdat het op hout was had ik verwacht dat je dit ook daadwerkelijk zou zien, maar dat viel dus reuze mee.
Het andere pluspuntje wat mij eigenlijk gelijk opviel is dat er een makkelijk ophang systeem bij zit, maar dat je hem uiteraard ook gewoon kunt neerzetten. Ik twijfel nog; het ophangen is handig en staat mooi, maar dan zit je er gelijk weer aan 'vast'. Als ik hem neer zou zetten dan kan ik hem nog verplaatsen maar dan staat hij nooit helemaal recht.. Ik weet het dus nog niet zo goed, hahah. 
Hoewel ik het wel een beetje jammer vind dat er een rondje in het patroon zit (die er niet hoort), ben ik toch zeer tevreden met deze foto. 
Want het is makkelijk, het ziet er mooi uit en je kan zelf bepalen hoe je dit bewaard.
Door dat het hout is, is het net wat anders dan de wel bekende canvas doeken. Ik vind het zeker de moeite waard en het is een keer iets anders!
Wat doe jij met al je gemaakte foto's?

1 opmerking

  1. Hahaha die foto mét de 'echte' kat erbij. Mooie foto heb je gekozen, ziet er tof uit

    BeantwoordenVerwijderen