Lifestyle | Kappers behandeling via Treatwell en 'nieuw' haar

Het stond al een tijdje gepland, afgelopen kerstvakantie was het dan eindelijk zo ver.
Ik zou naar de kapper gaan en ik wilde terug komen als een andere Fleur.
Nu ben ik natuurlijk nog wel dezelfde Fleur als gisteren en alle dagen ervoor, maar heb ik wel iets anders met mijn haar gedaan.
Vandaag vertel ik jullie over mijn afspraak die ik boekte via Treatwell.nl en hoe ik de behandeling vond bij de kapper die ik had gekozen.

Normaal gesproken bel ik altijd om een afspraak te maken. Maar deze keer werd mij gevraagd om dit via Treatwell te doen. Niet bij mijn eigen kapper (aangezien deze niet bij Treatwell staat aangesloten) maar bij een kapper in Amsterdam.

1 van de dingen wat ik altijd zo lang mogelijk uitstel is naar de kapper gaan. Omdat ik er nauwelijks tijd voor heb (en stiekem ook wel een klein beetje geen zin), maar ook omdat ik mijn haar altijd zo lang mogelijk wilde houden.
Dit keer ging dit dus even allemaal anders; ik boekte via internet en ik heb mijn haar niet zo lang mogelijk gehouden..

Je kappers afspraak online boeken
Iets waar ik wel al eens van had gehoord maar zelf nog nooit gebruik van had gemaakt was het boeken van je kappers afspraak online.
Treatwell is een bedrijf die dit waar maakt. Niks meer bellen, achteraf betalen en telefonisch bedenken hoe laat je zou willen afspreken. Nee, het gaat gewoon allemaal online. En.. het is nog simpel ook!
Je kiest namelijk een kapper of ander beauty center waar jij naar toe wilt, je kunt dan je behandeling kiezen en aanvinken, de datum en tijd bepalen en betalen.
Hopla, jouw afspraak staat gepland en je hoeft je er verder niet meer druk over te maken!

Kappers behandeling bij JP Hairstyling.
Ik koos ervoor om een kappersbehandeling te ondergaan bij JP Hairstyling. Een kapper die gevestigd zit op de Jan Pieter Heijerstraat 89.
Ik werd er vriendelijk ontvangen en kon al snel plaats nemen op de stoel met een kopje thee.


Ik wilde sowieso mijn uitgroei laten weg werken en een stuk van mijn haar af laten halen aangezien het nu er een beetje moedeloos bij hing.
Zo besproken zo gedaan. Ik kreeg een coupe soleil en er ging een stuk van mijn haar af.
Hoewel ik niet eens zulk lang haar had, ging er toch nog een aardig stuk af en is het nu wel echt kort.
Maar dat is wat ik wilde; een keer iets anders! Dat is er deze keer dus van gekomen. Verder heb ik er nu donkere plukjes door heen en is de uitgroei (gelukkig) niet meer zichtbaar.
Ik ging met en tevreden glimlach de deur uit en kon met een nieuwe coupe de feestdagen beginnen!

Voor en na
Het leuke was dat de kapster vroeg of ze een voor en een na foto mocht maken. Dat mocht wel hoor, is kijken of je het verschil zou zien!
Ontzettend leuk want nu zou je het verschil toch wel degelijk zien. En inderdaad, als je de foto's hier onder ziet is er toch echt wel iets aan gedaan.


Ik ben helemaal blij! De boeking via Treatwell is goed gegaan en de kapper waar ik nog niet eerder geweest was viel goed in de smaak!
De 2de en derde foto's zijn aangeleverd.

Heb jij wel eens een boeking gedaan via Treatwell?
En wat vind jij van mijn 'nieuwe' haar?
2 opmerkingen

  1. Mooi Fleur, je haar ziet er heel goed uit!! Eigenlijk moet ik ook weer naar de kapper, maar ik stel het ook altijd zo lang mogelijk uit.. Ik ga het vanmiddag wel zelf verfen, ik ben benieuwd hoe het uitpakt!

    BeantwoordenVerwijderen