Lifestyle | Cause Uptown Funk Gon!

Gaan we nu in het Engels over?
Aaah nee, wees niet bang; deze titel heb ik uit een liedje die ik opgezocht heb op de songtekst.
Meer gaan we vandaag ook niet in Engels doen. Wel ga ik in op de titel.
De muziek kenners zullen hem misschien wel herkennen, wees niet getreurd als je hem niet herkend; ik leg het uit.Het is misschien nu nog acacadabra, maar als ik begin over dat het iets is dat op een liedje van Michael Jackson lijkt, gaat er dan misschien wel een lichtje branden?
Nee? Euhm, even denken een andere hint; hij kan verbazingwekkend goed dansen, heeft een super fijne stem en ik je wordt vrolijk van zijn nieuwste nummer. En ja, dit nummer heeft naar mijn mening wel het een en het ander weg van een aantal nummers van Michael jackson.
Oke, ik heb het over het nieuwe nummer Uptown Funk van Bruno Mars.
Nu denk jij vast; OOOH DIE!
Ja die!

Oke, terug naar waarom ik hier een heel blogje vol over kan schrijven. Het is vrij simpel. Of eigenlijk ook niet. Ik begin wel even bij het begin.
Toen ik het nummer Uptown Funk een paar weken geleden voor de eerste keer hoorde dacht ik alleen maar, pfffh. Meer niet. Naar mate hij steeds vaker voorbij kwam en ik hem dus wel vaker luisterde omdat hij toevallig voorbij kwam en ik niet aan de knopjes bij een radio station kan zitten, ging ik beter luisterde. Ik herkende de stem maar kon het niet plaatsen.
Vorige week besloot ik het eens op te zoeken, gewoon omdat ik het nu wel eens wilde weten. Ik miste tenslotte iedere keer het moment dat er werd verteld wie het daadwerkelijk was. Tot mijn grote verbazing, omdat ik dat gewoon helemaal niet verwacht had, was dit het nieuwste nummer van BRUNO MARS!

Die gast van Just The Way You Are, Locket Out Of Heaven en The Lazy Song waar we jaren geleden helemaal weg van waren, DIE! Ik vond hem en zijn muziek GE-WEl-DIG. En nu had ik hem dus niet herkend. HOE DAN?!
Oke, bij gekomen van de schrik ging ik opzoek naar de clip. OHMYGOD, wat was dat?
Wat was dat voor iets geweldigs? Ik was plots helemaal om en werd verliefd op Bruno maar vooral op het nummer of nee de clip. Want hoe gaaf vind ik deze, er zijn haast geen woorden voor! De locatie, de kleding, de manier van filmen en vooral de choreo; I LIKE I LIKE I LIKE IT!

En toen ik ook nog een live act bij The Ellen Show voorbij zag komen waarbij ze de hele choreo live deden was ik compleet om.
Wat is dit een lekker nummer en wat hebben ze er een geniale choreo op bedacht zeg. Echt een dikke dikke zoen voor de choreograaf.
Hij heeft mij namelijk zo ver gekregen dat ik iedere keer als ik dit nummer (waar dan ook) hoor, ik het refrein wil gaan na-dansen...


Euhm nee, laten we dat maar gauw weer vergeten want dat doe ik alleen in mijn dromen. Wat trouwens wel de leukste dromen zijn, haha.
Ohja en als je iemand keihard UPTOWN FUNK GON hoort zingen (wat je liever niet wilt horen) zal ik het wel zijn, ik krijg die zin namelijk niet uit mijn kop.

Zo, dit was mijn liefdes verhaal wat betreft Bruno Mars en zijn nieuwe nummer.

Wat vinden jullie van Uptown Funk?2 opmerkingen

  1. Whuuuut OKAY er gaat voor mij nu ook een wereld open want ik had geen idee dat deze van Bruno Mars was.. Ik dacht van Alan Clark hahaha, omdat ik dat ooit eens van iemand had gehoord :')

    BeantwoordenVerwijderen