Lifestyle | Post het artikel waar je het meest trots op bent!

We kennen de artikelen waarbij je je eigen blog in de spotlights mag zetten vast wel.
Waar het bijna nooit zo maar 'oké' is mag je dan gewoon schaamteloos een linkje naar je blog en social media accounts achter laten.
Nu heb ik dat ook wel eens gedaan hier op LBF, maar is dit nu alweer een aardig tijdje geleden.
Daarom leek het mij leuk om het vandaag weer eens te doen, al doen we het dan wel een klein beetje anders..
Benieuwd hoe jij je blog link mag gaan achter laten?

Zelf vind ik de artikelen altijd leuk waar je je blog mag achterlaten, al doe ik er lang niet altijd aan mee. Dit omdat ik er zelf gewoon niet altijd de behoefte naar heb maar het wel ontzettend leuk vind om via deze weg nieuwe blogjes te leren kennen. 
Omdat ik zelf de 'spam je blog' variant een beetje standaard vindt worden wil ik het op een andere manier doen.


Want zelf heb ik een aantal artikelen waar ik best wel trots op ben. Trots omdat het een bepaald onderwerp heeft, ik het gewoon een fijn verhaal vind geworden of omdat ik bijvoorbeeld de foto's bij het artikel onwijs gaaf vind. Verschillende redenen dus waarom ik trots ben op bepaalde artikelen. Nu lijkt het mij logisch dat ik hier niet de enige ben.. Iedere blogger heeft namelijk wel eens een blogje gemaakt waar hij met een trots gevoel en een grote glimlach naar terug kijkt (en leest). 


Ik denk dat jullie hem wel al voelen aankomen; ik ga jullie inderdaad vragen om je mooiste, leukste en grappigste artikel en waar je het meest trots op bent te delen.
Waarom ik dit graag wil weten? Simpel; omdat je er nu over na moet denken voor je een link post. Want eerlijk is eerlijk; als het een gewone spam je blog is is het vrij simpel om een directe link naar je blog achter te laten. En nu moet je er gewoon even iets meer voor doen:).
Ik ben benieuwd naar het artikel die je hebt geschreven en waar je eigenlijk wel mega trots op bent! Ps; de leukste, speciaalste en mooiste blogjes die zet ik volgende week in de spotlights!

Dus; wat is het artikel dat jij ooit hebt geschreven waar je het meest trots op bent?
Laat dit artikel in de reacties achter en vertel er uiteraard bij WAAROM dit blogje jouw zo trots maakt!

12 opmerkingen

 1. Heey fleur,
  Wat een leuk artikel (zo kijk je nog eens terug in de tijd).
  Ik ben het meest trots op het artikel ''ZAK'' dat ik geschreven heb.
  Ik kreeg speciaal feedback voor deze blog omdat het zo goed geschreven was (vond ik speciaal).

  En bij jou vind ik je woorduitdagingen GE-WEL-DIG super leuk bedacht.
  Een zeer aparte ontdekking ;P

  Ik zie je zo op schooltje!

  Dikke tût Bar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wauw.. Barbara is in the building.. Vergeet ik dat linkje erbij te zetten ;') http://www.destudentenbar.nl/2014/12/zak.html

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Mijn mooiste artikel is vrij recent geschreven, waarbij ik uitleg hoe ik mijn Instagram foto's bewerk en zorg voor zo'n goede feed. Het lijkt me leuk dat je eens een kijkje neemt, je kunt het artikel vinden op http://www.beautybydenies.nl/2015/02/hoe-bewerk-ik-mijn-instagram-fotos.html. Liefs, Denise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog steeds heel trots op het artikel van Van Gogh wat ik namaakte met make-up. Het was iets wat ik altijd al wilde doen, het namaken van schilderijen, het was een nieuw begin met wat ik wilde gaan doen in real life en daarom bracht het mij veel meer dan ik had verwacht. :) Dit is trouwens het artikel: http://beautykoning.com/2014/09/20/van-gogh-midnight-in-paris-meets-cynthia/#more-23542

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk idee!! Ik ben het meest trots op het artikel: Am I delusional or just extremely ambitious - http://bagatyou.com/new-adventure-backpack/. Hierin beschrijf ik namelijk dat ik extreem ambitieus ben om - vanuit de advocatuur - de baan van mijn dromen ga vinden! Hebben jullie dat ook gehad, dat jullie op een gegeven moment stopte om te kijken wat jullie nou echt wilde doen?! Xx en veel succes allemaal, Susanne - http://bagatyou.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://chynnasjourney.blogspot.nl/2015/02/ik-school.html << dit is mijn mooist geschreven artikel. Ik ben er vooral trots op omdat ik echt mijn gevoel heb weten te weergeven in dit artikel. Ook vertel ik iets persoonlijks wat eigenlijk niemand weet. Ik schrijf in dit artikel over hoe ik mij voel over mijn opleiding. En nee, het is niet dat ik schrijf over huiswerk, maar echt over hoe ik mijn toekomst hiermee zie. Ook bood ik met dit artikel veel meer helderheid voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://coconutfashion.blogspot.nl/2014/08/fashion-grey-hair-dont-care.html
  Dit is één van mijn lievelings post van de afgelopen paar maanden omdat ik hier voor het eerst mijn nieuwe kapsel showede : een korte, grijze bob! Ik was, en ben nog steeds, zo blij met het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke variant op de spamacties! Ik schreef onlangs een liefdesbrief aan mijn tweede grote liefde in Frankrijk. Een eerlijk, liefdevol verhaal: http://www.bonjourfrankrijk.nl/je-taime-mijn-liefdesbrief-voor-jou/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs gave variant van spam your blog. Als aan mij gevraagd wordt op welk artikel ik het meeste trots ben, hoef ik niet lang na te denken. Dat was een van mijn eerste columns die ik schreef. Ik zou er graag wat over vertellen, maar ik denk dat de column beter voor zich zelf kan spreken. http://www.acupofmedicine.nl/column/aan-de-jongen-met-de-blauwe-ogen/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee! Wat gek om eens door je posts te gaan en te zien wat je zoal op je blog hebt staan. Ik heb gekozen voor een blog die de clichés van het moederschap "afbreekt" omdat die post echt bij mij hoort. Ik ben niet het typische moedertype en dat valt bij deze post wel heel er op. http://www.lifemystyle.eu/mijn-gedacht-leugenachtige-cliches-die-moeders-elkaar-vertellen/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je zet mij inderdaad aan het denken! Ik ben heel trots op dit artikel: http://bysahar.nl/help-ik-ben-op-zoek-naar-een-afstudeerstage/.

  Waarom? Ik denk dat dit artikel echt nuttig is voor de mensen die in deze fase zitten. Daarnaast heb ik hele mooie reacties hierop mogen ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk idee, zal vast wat inhoudelijk interessantere dingen opleveren dan de standaard spam je blog :)

  Ik ben trots op de post die ik deze week postte over Fifty Shades of Grey: https://thespectacularreality.wordpress.com/2015/02/11/waarom-fifty-shades-of-grey-niet-oke-is/
  Het was niet mijn bedoeling om mensen te overtuigen van mijn mening, maar eens een kritisch licht te schijnen op zo'n groot fenomeen. Ik wou jonge vrouwen aanzetten tot nadenken, zodat ze zich bewust worden van de manier waarop vrouwen nog steeds iedere dag worden weergegeven in films, boeken, op televisie, zodat we hier allemaal samen wat aan kunnen doen. Want bewustwording is de eerste stap naar verandering. De reacties waren overweldigend - honderden views binnen enkele uren, tientallen comments, facebookberichtjes en tweets. Het is fijn dat ik merk dat ik mensen écht aan het denken heb gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen