Lifestyle | Vijf blogjes om trots op te zijn.

Afgelopen week vroeg ik jullie om het artikel waar je het meest trots op bent achter te laten. Dit omdat ik benieuwd was op welke artikel jij het meest trots bent en wat het verhaal daarbij is.
Er werd op deze ‘spam je blog’ variant goed gereageerd en er zaten inderdaad een paar hele mooie blogjes tussen.
Vandaag laat ik mijn 5 favoriete van de ingestuurde artikelen zien.
Benieuwd of jouw artikel hier tussen zit?

Dat we allemaal een (of meerdere) artikelen hebben waar we een trots gevoel bij krijgen, dat is nu wel duidelijk. Ik kreeg bijzondere reacties met bijzonder mooie blog posten binnen. Ik heb ze allemaal gelezen en heb uit deze reacties er een aantal gehaald die ik graag nog even in de spotlights wil zetten.

Zo vond ik de blog post van Cynthia ontzettend gaaf. Cynthia liet een link achter na de blog post waar zij een make up look na maakte geheel geïnspireerd door een kunstwerk van Van Gogh. En hoe! Waar de meeste het laten bij een wat hefterige ooglook, maakt zij een deel geheel na over het hele gezicht. Hoewel het dan geen ‘dagelijkse’ look is en eentje waarmee je zo over straat zou kunnen zonder rare blikken te mogen ontvangen, is hij wel ontzettend gaaf gemaakt én goed gelukt!
Ik vind het dan ook niet meer dan logisch dat ze deze post achter liet.

De volgende blog post die ik graag wil delen is de post over de zak van klasgenootje Barbara.
Dit omdat ik dit een geweldig uniek onderwerp voor een blog post vind. Waar ik me namelijk het schompes zoek voor een uitweg om een blog uitdaging mee uit te werken, schrijft Barbara gewoon even een post over een zak. En wat voor één!

Ook de link die Chynna achter liet wil ik graag even hier tonen.
Zij liet een link achter van een blogje dat zij schreef over een keuze die ze heeft weten te maken. Een keuze of ze wel of niet door zou moeten gaan met haar opleiding en wat ze eventueel anders zou willen doen. Omdat ik weet dat veel mensen hier mee zitten en ik ook goed weet dat het niet makkelijk is als je niet weet wat je wilt, vind ik het heel knap dat Chynna er zo open over heeft weten te schrijven. Hopelijk helpt ze hier nog meer mensen mee die in dubio zitten!

Celeste liet een blogje achter waar ik even lekker voor ben gaan zitten. Een blogje over een dagelijkse treinreis maar met een speciale wending. Zij heeft het beeld dat ze zag en dacht zo goed weten te verwoorden in deze blog post dat ik het voor me zag als of het een film was.
Bijzonder, want dit gebeurt maar zelden.
Ja, dat zij trots is op deze blog post dat kan ik me ontzettend goed voorstellen!

De laatste post ik maar al te graag wil delen is de link die Yasmine achterliet. Dit was namelijk de link van de post die ze schreef over de hit Fifty Shades Of Grey. Deze keer is het alleen geen recensie of een lovende column over hoe geweldig dit allemaal is. Nee, Yasmine laat haar keiharde (en terechte) mening horen over deze hype en beschrijft dit geweldig. Dat ze haar argumenten weet te onderbouwen en dit je aan het denken zet, dat kan ik je garanderen! Dit is zeker iets waar Yasmine trots op mag zijn, wat een goed artikel is dit zeg!

Wil je nog meer blogjes waar bloggers trots op zijn of je eigen post achter laten waar je trots op bent?
Klik dan hier:). 


Wat is jouw favoriete van deze vijf?

3 opmerkingen

  1. Die blogpost over die jongen met de blauwe ogen is ongelofelijk mooi geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik voel me zo vereerd dat ik tussen deze blogs sta! Heb gewoon een glimlach die niet van mijn gezicht te verwijderen is, haha! Ik ga meteen de andere blogs lezen en wil nogmaals zeggen dat ik dit echt een leuk initiatief van je vind! ;)

    BeantwoordenVerwijderen