Personal | Lachen, voldoening en een fijn gevoel

Dingen die het leven leuk maken, dingen waar je van moet lachen of dingen die je een fijn en goed gevoel geven.
Of dit nou iets tastbaars is of iets wat je voelt, denkt of hoort. Het kan allemaal.
Vandaag een kort en krachtig lijstje van dingen die voor mij het leven op dit moment leuk maken.
Grote en kleine dingen met allebei evenveel impact.
Lees je mee?

Afgelopen week ben ik er eens bij stil gaan staan en heb ik een aantal dingetjes op een rijtje gezet.
Want wat maakt mij aan het lachen, wat geeft mij een fijn gevoel en waar haal ik voldoening uit in een dood gewone week?
Ik besloot de hoogte punten eens op te schrijven.

Wat maakte mij aan het lachen?
Lady maakte mij deze week een paar keer aan het lachen. Naast de momenten dat madame een vreselijke bitch kan zijn, kan ze van de een op de andere minuut ook de clown uithangen. Zo vond ze van de week een tiewrap (zo'n lang plastic ding die je vast maakt en niet zonder mes of schaar los krijgt) en werd ze er helemaal gestoord van. Ze is de hele avond er mee bezig geweest. Van een fles wijn die ze omgooide tot een vaas die bijna in stukken brak. Geweldig hoe speels ze af en toe nog kan zijn, ja dit maakt mij echt aan het lachen.

Alhoewel, die zelfde nacht kwam ze om drie uur met deze zelfde tiewrap mijn kamer binnen om daar even de boel op stelten te zetten. Kijk, als dit nou gewoon rond een uurtje op acht was; óke, dat is nog te overzien. Maar om DRIE uur 's nachts heb ik gewoon mijn nachtrust nodig.. Hoewel het vast hartstikke leuk bedoeld was, viel het op dat moment even niet in goede aard. Haha.

Waar haalde ik voldoening uit?
Waar ik deze week vooral voldoening uit haalde was het schrijven van onder ander de blog post over het nieuwe nummer van Bruno Mars, omdat ik er vrolijk van werd. En het feit dat ik nu al mijn studiepunten van de tweede periode op zwart op wit heb staan. Toch weer een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om nog een nieuwe opleiding te gaan volgen. Ondanks waren er natuurlijk nog wel meer dingen waar ik voldoening uit haalde, maar vooral deze twee waren wel een toppunt.

Wat gaf mij een fijn gevoel?
Het zonnetje dat deze week weer even van zich liet zien gaf mij deze week onder andere een fijn gevoel. Het zonnetje dat gewoon lekker warm aanvoelde en ons buiten kon laten lunchen. Het zonnetje waardoor ik weer uit kijk naar wat komen gaat en hoop dat de temperatuur binnenkort weer lekker omhoog schiet. Een klein momentje, maar wel een moment dat een ontzettend fijn gevoel gaf.

Daarnaast waren er deze week nog meer dingen die mij een goed gevoel gaven. Ik las namelijk het boek Sterrenhemel waar ik afgelopen zaterdag al over schreef. Een boek dat mij ontzettend heeft weten te raken maar wat ik ondanks met een fijn gevoel kan afsluiten. Juist omdat dit mij zo gepakt heeft. Nogmaals, net zoals wat ik in de post er al over schreef; bizar dat een boek zoveel met je kan doen. Maar zo ontzettend fijn!

Ik ben benieuwd;
Wat maakte jouw de afgelopen week aan het lachen, waar haalde jij voldoening uit en wat gaf je een fijn gevoel?

3 opmerkingen

  1. Wat een leuk artikel! Mijn kat kan mij ook echt blij maken haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zonnetje.. dat doet mij ook altijd goed! Lachen geeft zo veel voldoening, het kan eigenlijk alles een klein beetje beter maken, al is het maar voor even! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super fijn en positief artikel!

    BeantwoordenVerwijderen