Lifestyle | Je deur opfleuren

De deur in mijn kamer vind ik lelijk en saai.
Hij is een rare kleur wit en ik kan er vrij weinig mee.
Ik weet nog wel dat ik hem vroeger vol had hangen met posters, maar dat is nu ook al een paar jaar niet meer zo.
Tot afgelopen week. 
Ik probeerde eens wat anders, iets met tekst, inspirerende teksten en papier.
Benieuwd wat ik heb gedaan?

Afgelopen week ontving ik een deurposter van posters.nl. Een poster speciaal voor je deur (dúh!). 
Hoewel ik mijn deur vroeger vol hing met posters die uit tijdschriften kwamen, wist ik niet dat er ook speciale posters voor deuren bestaan. Blijkbaar wel en ben ik ben dus niet de enige die een deur vaak maar saai en lelijk vindt.

Je zou denken, dat is niet zo moeilijk; een poster voor je deur bestellen. Nee, dat hoeft het ook niet te zijn, maar wel als je gaat kijken naar wat er allemaal aangeboden wordt. Ik koos uiteindelijk voor een poster bestaande uit inspirerende teksten en life quotes. 
Een aantal quotes die ik zelf ook wel eens gebruik maar ook een heleboel quotes die nieuw voor mij zijn.

De perfecte poster om mijn deur mee te beplakken dacht ik zo. Niet te opvallend, lekker neutraal dus maar ook niet saai. Want je wordt er door gemotiveerd en even er aan herinnerd dat het leven en de dingen best leuk zijn.

Hoewel ik hem eigenlijk breder had verwacht, want hij bedekt lang niet mijn hele deur, ben ik er blij mee.
Nog niet zo blij dat ik nu de hele middag voor mijn deur alle quotes ga staan lezen, maar blij met het feit dat het er is, het in mijn interieur past en ik er gewoon tevreden over ben.
Nu heb ik tenminste niet meer zo'n saaie, lege en lelijke deur!

Wist jij van het bestaan van deurposters af?

3 opmerkingen