Nails | Thermo gelpolish; 021 Fushia

OHMYGOD! Wat is dit gaaf zeg! Een kleine anderhalve week bestelde geleden ik twee thermo lakken. Een roze voor mij en een blauwe voor mijn moeder. Hoewel ik er niet heel veel van verwachtte, was ik toch wel ontzettend benieuwd. Anders hoef ik het uiteraard ook niet te bestellen.. Na dat ik het een week heb uitgesteld, kon ik het niet laten om aan het einde van mijn vakantie hem uit te proberen.
Benieuwd waarom ik hem zo ontzettend gaaf vind en of het wel écht werkt?
Toen ik begon met het lakken van mijn nagels en het potje opende viel mij ten eerste op hoe ontzettend dik deze lak is. De gellak die ik nu gebruik is sowieso al wat dikker (wat je trouwens, als je het goed doet, niet terug ziet op je nagels) dan die van Kiss. Maar deze was naar mijn idee nóg dikker.
Uiteraard was ik te nieuwsgierig en hield deze dikke lak mij niet tegen. Ik merkte al gauw, nadat ik de eerste laag had uit laten harden, dat het niet in één keer goed dekte. Dus lakte ik er nog een tweede laag overheen en sloot ik het af met een top coat.
Deze bovenstaande foto was het eerste wat ik zag. Een mooie fushia roze kleur. Mét glitters, dus helemaal goed. 
Maar zou het echt werken? Ik kon me in eerste instantie niet voorstellen dat dit bij een andere temperatuur zou gaan veranderen. Juist omdat het gel is en dus is uitgehard en het naar mijn idee dus goed vast zit.
Ik besloot mijn nagels onder de warme kraan te houden..  
Zie je wat er gebeurt? 
HET WERKT! Het doet daadwerkelijk iets want het word een mooi lila kleurtje! Hoe gaaf is dat?
Nu we een paar dagen verder zijn is het, ondanks mijn koude handen, al vaker gebeurt. Het werkt dus echt! Als ik koude handen heb zijn ze donker paars/fuchsia roze en als ik warme handen heb of ze een beetje warm zijn ze lichtroze tot lila. 
Ik vind het zo ontzettend mooi, kijk nou hoe mooi hier de overloop is. Eigenlijk een soort ombre effect! Ja, echt wauw.. Ik ben er zo enthousiast over! 
De geweldige gel lak
De held die ik voor deze prachtige thermo nagels gebruikte is een lakje van BlueSky. Deze bestelde ik bij Mardy's Nail en Make-up shop. 
Een iets kleiner potje dan de normale gellak die ik daar ook bestel, maar zoals ik hier boven dus laat zien, wel eentje met een onwijs gaaf en mooi effect.
Oh ja, om het effect nog even 'live' te laten zien heb ik er mijn camera boven op gezet. Omdat ik bijna altijd koude handen heb, heb ik hierbij wel de kraan gebruikt anders zou het nachtwerk worden.
Enjoy!
video
Wat vinden jullie van deze lak? 
En zouden jullie ook een blogje willen lezen/zien over de blauwe thermo lak? 

10 opmerkingen

 1. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Fleur!!
  Mega gave nagellak! Ben benieuwd naar de blauwe versie


  xx Bar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte nagellak, dit heb ik werkelijk nog nooit gezien! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! Ik ben ook altijd een sucker voor zulke producten, vind ik helemaal geweldig! :)
  Stiekem ben ik ook wel benieuwd naar het lakje van je mama, hopelijk komt hier ook een artikeltje of foto's van op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat leuk zeg!! Dit kende ik nog niet, ben ook benieuwd naar de blauwe nagellak, ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend cool!! Ik had vroeger wel van dat soort ringen, maar dit is zoveel gaver.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww, wat leuk dat die van kleur verandert! Prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. omg dat ombre effect is echt prachtig! wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow vet gaaf! Ik had dit echt nog nooit gezien! Heel erg gaaf;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er echt heel mooi uit! Vooral die roze nagellak!
  Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen