Nails | Thermo gelpolish; Blue and It's magic

Aaaah! Wat vind ik dit toch ontzettend tof, gaaf, cool en mega vet!
Waar ik een kleine twee weken geleden schreef over de roze thermo gelpolish, ga ik jullie vandaag de ubervettecoolegave blauwe thermo gelpolish laten zien. 
Benieuwd waarom ik óók deze zo mega cool en gaaf vind?
Ik kan niet ophouden met het geven van coole enthousiaste namen aan deze gelpolish. Want het is ook gewoon super mega vet cool en alle andere dingen die ik hier boven al iets te vaak heb genoemd.
Ook deze keer (na dat ik na twee weken mijn nog redelijk mooie roze fushia gekleurde thermo gelpolish er heb af moeten halen) ben ik buiten gewoon tevreden. 
Want ik kan je zeggen; it's magic!


Normaal gesproken lak ik iedere zondag mijn nagels in een andere kleur. Deze keer was het anders, het was namelijk twee weken geleden dat ik voor het laatst mijn nagels had gelakt. Waarom? Omdat de thermo lak ontzettend goed blijft zitten, ik heb vorige week zondag alleen één nagel hoeven bij werken en voor de rest kon het er nog wel een weekje mee door.

Zo doende, ging ik afgelopen zondag pas aan de slag met het tweede thermo lakje. De blauwe. Ik denk dat ik jou nou hoor denken 'blauw? Je nagels hier boven zijn anders behoorlijk paars..' Euhm ja, ik kan je zeggen; dat was mijn gedachten ook na dat ik klaar was met lakken. 
Maar toen zette ik de warme kraan open en hield ik mijn handen eronder...


Moet ik nog meer uitleggen waarom ik zo enthousiast ben?
Dat wil ik best doen, maar ik denk dat jullie hem wel snappen als je beide foto's bekijkt..
OHMYGOD!!!!!!!
Oke, en nu mogen jullie je mening delen in de reacties. Ik kijk, lees en geniet. 

Vind jij deze kleur net zo awesome (hey dat woord had ik nog niet gebruikt) als dat ik hem vind?!

4 opmerkingen