Lifestyle | Gezien: The Longest Ride

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. Waar ik de hele week naar uit had gekeken zou eindelijk gaan gebeuren. De filmThe Longest Ride stond op de planning. Vandaag vertel ik je wat ik er van vond, lees je mee?
Het was een film waar ik  al een tijdje naar uitkeek. Helemaal nadat ik steeds vaker de trailer op tv en youtube voorbij zag komen. Het leek mij een heerlijke zwijmel film maar het beloofde ook zeker in combinatie met een goed verhaal te zijn. Met hoge verwachtingen stapte ik zaterdag avond de bioscoop binnen. 

De film verteld het verhaal van Luke en Sophia die studeert en daar een hele andere cultuur leert kennen. Een cultuur met onder andere Rodeorijden.Tot haar grote verbazing komt ze daar de mooiste cowboy (voormalig rodeokampioen) van de hele aardbodem tegen (letterlijk) en uiteraard wordt dit wat. Maar zoals verwacht niet zonder ups en downs.

Het mooie aan deze film vond ik dat er naast het verhaal van Luke en Sophia nog een verhaal wordt verteld doormiddel van flashbacks en brieven. Een  bijzonder mooi verhaal wat ik verrassend goed vond.


Het verhaal bevatte onwijs veel kleine humoristische maar ook diepgaande momenten. Momenten waar de hele zaal in het deuk lach omdat het onwijs schattig, voorspelbaar maar toch onwijs komisch was. Maar er waren ook momenten waar je echt even moest slikken. Deze twee elementen maakte het voor mij een ontzettend fijn maar ook zeker een goed en sterk verhaal. Zeker te weten een film die ik jouw en ieder ander kan aanraken voor een goed avondje film kijken met vriendinnen!

Voor het gemak, hier de trailer:
Heb jij The Longest Ride al gezien?
Zo ja wat vond je er van, zo nee zou je er graag heen willen of hem willen zien als hij straks uit is op DVD? 

4 opmerkingen

 1. Ik zou hem wel graag willen zien, de trailer is echt goed! Ik ben heel benieuwd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, deze wil ik echt graag zien! Hij is van Nicholas Sparks toch? Echt al zijn films en boeken zijn liefdeeeee, zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Okeee, nu weet ik het zeker: ik móét deze zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik MOET deze film zien, ik wil m zo zo zo graag zien.

  BeantwoordenVerwijderen