Lifestyle | Laat je favoriete paaseitjes achter

Ik schrik je misschien een beetje af met deze titel, maar gelukkig valt het allemaal best mee. Om het een beetje in de 'paas' sfeer te brengen heb ik een paaseitjes in de titel verwerkt. Verder zijn de bedoelingen namelijk niet heel spannend. Het heeft iets met een link achter laten maar dan net even anders.. Lees je mee wat de bedoeling is?


De laatste keer dat ik een 'spam je blog' editie online zette, had ik er een kleine opdracht bij gegeven.
De opdracht bestond uit het achterlaten van het artikel waar je het meest trots op bent. Deze keer wil ik weer zo iets doen, maar dan weer even iets anders.

Wat is jouw favoriete blog?
We hebben namelijk allemaal wel een aantal blogs waar we dagelijks tot wekelijks terug komen. Blogs die bij jouw een fijn of goed gevoel geven. Gewoon omdat de artikelen die de blogger publiceert interessant zijn of je ze gewoon ontzettend goed vindt geschreven.

Ik denk dat je hem al voelt aan komen.. Het is namelijk de bedoeling dat je niet je eigen link achter laat (behalve in het vakje waar hij hoort (naam+url)), maar dat je de link naar de blog die tot jouw favoriet behoort met mij en de andere lezers deelt. En daarnaast zou het leuk zijn om even te vertellen wáárom je deze blog zo tof vindt! En simpel gezegd zet je hiermee jouw favoriete blogger even in het zonnetje:).

Next week
Uiteraard laat ik het niet bij jullie reacties zitten. Ik ga ze net zoals de vorige keer bekijken en kies er dan een aantal uit die ik volgende week met jullie deel!

Dus; Welke blog vind jij ontzettend tof en waarom?

5 opmerkingen

 1. Ik vind beautylab.nl heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De fashion blog http://befashiontoday.com vind ik leuk! Ze is haar website aan het vernieuwen op dit moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stopdewaanzin.blogspot.com Altijd gevolgd en het is fijn om te lezen - alles. vaak gewoon random verhaaltjes maar dat is fijn & http://parisinfourmonths.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Momenteel is mijn favoriete blog toch echt die van mijn naamgenootje! Te vinden onder beautybydenies.nl :) Haar blog leest zo fijn weg en ze is zelf ook een schat van een meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favo blog is o.a. www.pinkpress.nl Een super leuke mommy blog maar ook met enorm veel leuke bespaar tips. Echt van alles en nog wat en dat vind ik echt een pluspunt! Ook altijd leuke foto kliekjes met een kijkje in haar eigen leven :) Lkker persoonlijk dus!

  BeantwoordenVerwijderen