Nais | Kingsday nails: fel oranje & Amsterdam in

Hoi Kingsday, Koningsdag of feestdag. Mijn nagels vieren vandaag ook kingsday. Uiteraard wel op hun eigen manier; gelakt en wel. Ik wil jullie nog even snel mijn nageltjes en plannen voor vandaag showen. Benieuwd wat of ik dit jaar nog iets spannends met mijn nagels heb gedaan?

Op koningsdag (nog steeds wennen hoor, heb me er al 36 keer in vergist) kleurt heel Nederland oranje. Schreeuwend fel oranje. Ik ook, of tenminste in ieder geval mijn nagels. Of je voor de rest (buiten mijn shirt om) nog iets oranjes ziet, ligt denk ik aan het weer. Mijn nagels heb ik gister fel maar dan ook echt knal oranje gelakt. En wel; met een gewoon lakje van de HEMA! Dat is een heel tijdje geleden. Ik presenteer u dan ook met trots het resultaat:


Ja, phoef, ik kan me de laatste keer niet dat ik met een 'gewoon' lakje mijn nagels lakte niet eens meer herinneren. Maar goed, voor deze mooie oranje gekleurde dag doe ik graag even anders. Ik lakte mijn nagels met nummer 816 van de Long Lasting lijn van uiteraard de HEMA. Ik zag hem staan en ik wist dat ik die mee ging nemen. Juist omdat ik nog geen gellakje in het fel oranje heb en het wel graag op mijn nagels wilde doen voor vandaag. Zo en nu zijn ze dus FEL oranje. Deze foto is nog niks bij wat ik nu zie als ik naar mijn nagels kijk trouwens.


Vandaag ga ik (als het weer gewoon óke en te doen is) met een vriendinnetje Amsterdam in. Geen plannen van hoe en wat maar gewoon Amsterdam in. Rondje Veldpark zal wel op de route liggen maar een echte planning hebben we niet. Of nou ja, ik wil in ieder geval foto's maken. Al ga ik niet mijn spiegelreflex meenemen, dat vind ik iets te veel van het goede.. Hopelijk kan ik van de week een paar leuke en of mooie foto's met jullie delen. 

Dit was het voor vandaag. Een kort maar krachtige blogpost. Ik ga genieten van deze dag!
Enjoy this day!

Wat draag jij vandaag op je nagels? En wat zijn jouw plannen voor vandaag?

3 opmerkingen

  1. Haha ik blijf me ook vergissen hoor! Ik vind oranje nagellak altijd wel kunnen en niet alleen met koningsdag :-) Ik heb niet zo veel gedaan gister, genoten van mijn vrije dag dat wel ;-) Hopelijk heb jij ook een fijne dag gehad :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik blijf me ook vergissen hoor! Ik vind oranje nagellak altijd wel kunnen en niet alleen met koningsdag :-) Ik heb niet zo veel gedaan gister, genoten van mijn vrije dag dat wel ;-) Hopelijk heb jij ook een fijne dag gehad :-)

    BeantwoordenVerwijderen