Lifestyle | Beautygloss party 2015

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver; de Beautygloss party 2015! Samen met vriendinnetje Merel gingen we richting Amsterdam om deze dag te beleven. Het was voor mij de eerste keer dus ik was ontzettend benieuwd. Vandaag vertel ik je mijn beleving en laat ik je de foto's zien die toch eigenlijk best wel goed zijn gelukt.
Ik wist niet waar ik in terecht kwam. Het begon namelijk al bij de rij. De rij stond er van twee kanten en was ontiegelijk lang. Allemaal meiden met één doel; de Beautygloss party! Ik denk dat we minimaal 3 kwartier(!) in de rij hebben gestaan voor we onze kaartjes mochten laten scannen en een bandje kregen. Toeristen vonden het allemaal maar raar en vroegen dan ook een aantal keren waarom we hier met zoveel meiden in een rij stonden. Eenmaal binnen was het weer aansluiten voor de garderobe, maar daarna kon het feest beginnen. 
En ons feest begon eerst even met het verkennen van het grote pand. De Beurs van Berlage heeft verschillende zalen en verdiepingen. Ik keek mijn ogen uit want ik was er nog nooit geweest, maar hemeltjelief, wat is het daar groot! De party was verdeeld over 3 zalen; 2 zalen met stands en ieder een eigen DJ en de 'hoofdzaal' waar het podium zich bevond en waar in het midden de grote en wel bekende Andrelon stand stond. 
Daarnaast kon je op  de eerste verdieping een workshop volgen (daar moest je je van te voren voor opgeven) en bevonden zich daar nog de stands van  Fogan cosmetics en Super Strash.  Al met al was het dus écht mega groot!  

Op het hoofdpodium vond de hele middag van alles plaats. Van Chiel van StukTV die draaide tot een live DIY van Andrelon die plaatsvond of Kenny B die even twee liedjes kwam optreden. Voor ieder wat wils dus. 
Ook kwam ik lieve Lidewij (beetje stom dat we niet even snel een foto hebben gemaakt bedacht ik me later..) nog tegen bij wie je een overheerlijk Beautygloss Cupe cakjes kon halen. En ook blogger en fotografe Evelien kwam ik tegen.
 Ik vind het zo leuk dat je via het bloggen toch steeds weer nieuwe mensen leert 'kennen' en bij dit soort dingen dan vaak een aantal bloggers tegen komt!
En uiteraard heb ik ook het een en het ander gekocht én kregen we de welbekende en goed gevulde goodiebag mee naar huis
Benieuwd wat ik heb gekocht en wat er in de goodiebag zat? Dat vertel ik jullie later deze week!

Ben jij ooit naar de Beautygloss party geweest?

5 opmerkingen

 1. Leuk verslag!
  Vorig jaar ben ik geweest, maar dit jaar niet. Nu heb ik spijt, haha.

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben zelf nog nooit naar een BG event geweest. Vind het er altijd wel erg leuk uit zien op foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je bij de Beautygloss party aanwezig was. Ben zelf niet geweest, maar heb er nu zoveel verhalen over gehoord dat ik het wel jammer vind dat ik uiteindelijk niet ben gegaan ;) Ben ook wel benieuwd naar de goodiebag haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen