Lifestyle | Lady is een..

Het is alweer een heel tijdje geleden dat Lady in de spotlights stond op LBF. Vandaag, omdat ik nog geen ander idee had voor artikel, ga ik daar verandering in brengen. Inmiddels hebben we haar alweer twee jaar en in die twee jaar heeft een aantal dingen ontwikkeld. Ze is namelijk niet alleen Lady maar ook.. Oh ja en ik heb weer een paar mooie nieuwe foto's!

Dat Lady een echte dame is, dat hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Als je mij volgt via Twitter en of Instagram, dan heb je al aardig wat foto's en of oerkreten over haar geweldige daden voorbij zien komen. Kan niet missen denk ik zo! Maar naast dat ze een echte dame is, is ze ook..

Een Princes op de erwt: Hoe ze ligt op bijvoorbeeld de vensterbank, hoe ze moppert als ze iets wilt hebben en hoe lekker arrogant en of boos ze op de trap alles in de gaten houdt. Precies een prinses die alles gedaan wilt krijgen maar er zelf geen poot voor uitsteekt.


Een komediant: Wat betreft haar idiote streken en of acties kan ze zo meedoen aan een komedie. Als ze een mens was, ja. Oke, nee maar echt ik en mijn familie liggen soms helemaal dubbel. Wij hebben een zachte en een ouderwetse harde bel waar je nog aan moet trekken. Als deze ouderwetse bel gaat, dan is de straat wakker en lijkt het net of er een bal naar beneden dondert want dan weet mevrouw Lady niet hoe snel ze beneden moet zijn. Omdat dit zo is gaan we meestal via de garage deur naar de mensen toe die dan aanbellen en dan zie je lady echt zo kijken naar de deur van 'huh, maar de bel ging toch?'


Een bitch: Ook dit woord heb ik al vaker herhaald wat betreft Lady. Behalve dat het een echte dame is en ze haar naam een eer aan doet, heeft ze ook zeker haar andere kant. De kant die je beter kunt beschrijven als een bitch. Een échte bitch. Als ze iets niet wilt gaat ze heel hard miauwen, blijft ze ook heel lang miauwen en kan ze lekker tekeer gaan door aan je voeten te gaan hangen en een bitchklap te geven met haar voorpootjes (gelukkig gebeurt dit zonder nageltjes). Het is een prachtige kat om te zien maar van binnen is ze alles behalve alleen maar mooi en lief, haha.


Een leeuw (of eigenlijk een leeuwin): Zoals je op de foto (intro foto) hier boven kunt zien kan ze zo naar de leeuwen in het safari park. Nee, echt hoor; soms vraag ik me echt af of ze in haar vorige leven een leeuw is geweest; sluipend door de tuin alsof ze overal spoken en 'gevaar' ziet. Daarnaast is ze ook goed in het opjagen van eentjes (en vooral met pulletjes), het eerste wat ze doet als ze naar buiten mag is naar de stijger om te kijken of de eendjes er zijn. Als die er zijn gaat ze helemaal plat liggen op het randje van de stijger (wat ik natuurlijk weer dood eng vind aangezien ze al een paar keer in de sloot heeft gelegen) en ligt ze uren te gluren naar de eentjes. Oh ja en blazen naar deze arme dieren kan ze ook hééél goed!


Een luiwammes: Dit is wel Lady's grootste specialiteit. Ze kan namelijk heel goed en lang slapen. En dan ook wel in de raarste houdingen. Geweldig en zo lief als ze op die momenten is. Dit zijn ook de enige momenten dat ik haar echt even kan knuffelen aangezien ze het, als ze wakker is, niet al te graag toelaat. Hahah. Ja, een luiwammes dat is ze zeker!

Heb jij een huisdier?

1 opmerking

  1. Oh my, het is echt een mooie kat! (of poes, wat is het verschil haha)

    BeantwoordenVerwijderen