Lifestyle | Mijn eerste body scrub ervaring met Sabon

Die woensdag toen ik met T ging shoppen in Rotterdam, moest en zou zij ook persé even de Sabon in gaan. Ik heb er persoonlijk vrij weinig mee omdat ik niet zo van de geurtjes ben. Alleen, daar binnen, in de winkel, gebeurde er iets met mij. Want ik liep net zo als T de winkel uit met een Sabon tasje in mijn hand. Sindsdien is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Een wereld bestaande uit scrubs. Benieuwd wat ik van mijn allereerste product van Sabon vindt?


'Ik wil echt even een nieuwe scrub halen dus ik moet even de Sabon in'. Ik keek haar nog een beetje raar aan want ze weet dat ik er niet zo van ben, toch liep ik braaf achter T aan de Sabon in. Ik stapte de winkel in en allerlei verschillende geuren kwamen mij tegemoet. Aan alle kanten waar ik keek stonden grote potten, kleine potjes en flesjes met vloeistoffen bestaande uit vage kleuren. Kleuren die je niet echt een naam kunt geven.

Verder in de winkel stond een tafel met allemaal potten met stokjes erin. T begon er heftig door heen te roeren en te ruiken. Ze liet mij ook het een en het ander ruiken en vroeg wat ik er van vond. Mijn reacties op de verschillende geuren waren gevarieerd, het ging van 'hmm wel oke' tot 'oefh, deze is sterk' en 'nah, nee doe deze maar niet'. Maar goed, als geen geur expert heb je daar niet veel aan.
Tot ze mij een scrub liet ruiken waarvan ik ook dacht dat ie wel oké was. De verkoopster kwam onze kant op en vertelde dat deze nu in de aanbieding was. T nam hem en ik twijfelde.. Maar omdat ik het stiekem toch wel wilde proberen en ik altijd zulke goede en positieve verhalen hoor over Sabon, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en hem ook mee te nemen.


We kozen allebei voor de Tropic versie. Een grote pot die nu afgeprijsd was naar uit mijn hoofd €23 nog wat. Best een aardig prijskaartje ja, zeker voor iemand die pas 1 keer eerder ooit eens een scrub heeft gebruikt en nu besloot een grote pot aan te schaffen.


En die grote pot.. Dat heb ik geweten. Ten eerste woog hij best wat en ten tweede duur het minstens een dikke week(!) voor ik hem open kreeg! Ja letterlijk een week heb ik (en mijn ouders/broertje) er over gedaan om die 'stomme' pot open te krijgen. Wat zit dat kreng dicht zeg, halleluja. Maar goed, eenmaal de pot open te hebben gekregen (na uiteraard heel wat bloed, zweet en tranen (ik hou van overdrijven)), kon ik hem eindelijk uitproberen.

Zoals je hier boven ziet heb ik hem wel eerst even heel goed door moeten roeren want het leek wel een zwembad aan olie dat bovenop lag.


Om dit verhaal toch nog even goed af te sluiten; eenmaal onder de douche ging er een nieuwe wereld voor mij open. Een wereld van body scrub, een ontzettend sterke maar fijne geur en een oh zo fijne en zachte huid. Ohmygod! Ik heb haast gillend door de ESCAPE knop die ik in bleef drukken T geappt over het feit dat ik niet wist wat me overkwam. Want echt hoor; ik wist niet dat een scrub zoveel met je huid kon doen! WAUW WAT WAS MIJN HUID ZACHT!

Inmiddels kan ik niet wachten tot ik hem volgende week weer kan gebruiken. Mijn huid heeft ongeveer 2 dagen zo ontzettend zacht gevoeld en de geur is ook zo goed blijven hangen.
Al die bloed, zweet en tranen en de prijs die ik hier boven beschreef was het zeker meer dan waard!

Hoe is jouw ervaring met Sabon en een scrub?
Heb je nog aanraders wat betreft fijne scrubs? 

Geen opmerkingen