Lifestyle | Shoplog: Beautygloss party aankopen & de goodiebag!

Afgelopen maandag liet ik jullie de foto's zien die ik maakte tijdens de Beautygloss Party en vertelde ik wat ik er van vond. Maar naast het foto's maken heb ik ook een aantal dingen gekocht en kreeg ik uiteraard ook de goediebag mee naar huis. Vandaag laat ik (ook weer in foto's) zien wat ik gekocht heb en wat er in de goodiebag zat. Benieuwd?
Zoals ik in de post van maandag al vertelde, wist ik niet wat me overkwam, zoveel leuke stands en zóveel aanbiedingen.. Hoewel ik tegen mezelf gezegd had niet zoveel uit te geven, is dat een beetje een soort van mislukt. Ik kwam met een behoorlijke goede gevulde tas thuis. Ik heb alles even vast gelegd en ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden!
Een nieuwe Remington fohn
Sinds ik mijn haar weer echt kort heb laten knippen, moet ik na het douchen mijn haar fohnen, wil ik met een 'fantsoenlijke' kop haar over straat kunnen. Ik gebruikte daarvoor de fohn en confuser van mijn moeder.
Toen ik deze fohn in de stand van Remington zag staan (waar ze naast deze nog meer mooie stijl en krultangen verkochten) en ik zag dat hij maar 20 euro was besloot ik dat het spontaan tijd was voor een eigen fohn. Zo bedacht, zo gedaan en toen rekende ik onverwachts een fohn af! Ondertussen heb ik hem al geprobeerd en ik ben er blij mee. Hij is een stukje lichter dan die van mijn moeder dus een dikke prima!

Dr Van Der Hoog maskers
Ook snuffelde we even rond in de stand van Dr Van Der hoog. Hier stonden allemaal bakken met maskers uitgestalt over een mega lange tafel. Naast de tafel stond een schap met deze pakketjes met
maskers.
Ik zei van te voren al tegen Merel dat ik graag weer een keer een masker wilde. Toen deze mij aangeraden werd door een van de medewerksters besloot ik dit setje ook daadwerkelijk mee te nemen. Ik ben er ontzettend benieuwd naar!

Kristalpad
In het midden van één zaal was de stand van Kristalpad bevestigd. Wij werden aangesproken door een vrouwtje die de kristalpad bij Merel wilde demonstreren. 
En wow! We waren allebei verbaasd, wat ging die snel en soepel! We besloten allebei een setje en navulling mee te nemen. Het was tenslotte nu voor de helft van de prijs en daarbij kreeg je nu de olie er gratis bij. Ach ja, we hebben een geldboom in de tuin staan toch? Ik denk trouwens dat ik hier nog wel even een apart artikeltje over ga maken, zouden jullie dat leuk//interessant vinden?

W7 In the Nude pallet
Dit palletje (en de andere trouwens ook) was een tijdje geleden een hele hype in blogland. Nu stond dit merk ook op de Beautygloss party en kon je twee doosjes voor 15 euro meenemen.
Omdat we stiekem allebei wel nieuwsgierig waren naar of het nou echt zo geweldig zou zijn, besloten we allebei 1 doosje mee te nemen (Merel nam dezelfde mee, wat dat betreft zaten we steeds aardig op 1 lijn;p). Ik heb hem al een keer even uitgeprobeerd en inderdaad, de pigment is de prijs waard, haha!

Big Bazar 
Ook Big Bazar was aanwezig! Hier was een leuke actie waardoor we weer besloten de prijs te delen. Ik kocht daarom deze 2 setjes armbandjes en een zacht kleurtje lipgloss.

Deauty box 
Iets waar ik nog niet eerder van gehoord had, was de Deauty box. Een beautybox waar je een abonnement op kunt nemen en waar je dan iedere maand een doosje met producten van thuis krijgt gestuurd.
We besloten allebei onze nieuwsgierigheid achterna te gaan en er eentje aan te schaffen. De inhoud is goed gekeurd, helemaal leuk!

En als laatste.. De GOODIEBAG!

Ja, ja. Ik denk dat je hem inmiddels wel al vaker voorbij hebt zien komen (ik in ieder geval wel), maar ook wij gingen met de goodiebag naar huis. Net zoals ieder jaar zat er weer een Grazia in, maar ook een mascara waar ik blij van werd en een fohn spray die ik mooi kan combineren met de nieuwe fohn.
We gingen als twee blije dametjes weer richting huis!
Wel een portemonnee lichter, maar ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat het het meer dan waard was!

Wat vind je van mijn gekochte aankopen en de inhoud van de goodiebag?
Ben jij op de Beautygloss party geweest, zo ja; waar kwam jij mee thuis?

4 opmerkingen

 1. Wat een leuke aankopen en hele leuke goodiebag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind het jammer dat ik dit jaar niet gegaan ben, vorig jaar wel. Maaruhm, in die beautybox ''So Susan'' hihi

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat W7 palette ziet er zo mooi uit! :D je hebt leuke dingen gekocht en gekregen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mega leuk dat je naar de beautygloss party bent geweest en wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Wat een fijne goodiebag, dat flesje drinken ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen