Lifestyle | De leukste bloopers op een rijtje!


Als je op youtube 'bloopers' intikt krijg je lijsten vol met filmpjes waar dingen op mislukken. Soms, als ik er zin in heb ga ik bloopers zoeken van programma's die ik kijk.. GTST, Gooische vrouwen, Divorce en Ik Hou Van Holland. Vandaag zet ik een aantal leuke bloopers filmpjes voor jullie op een rijtje! Zin om je lachspieren te trainen?

In eerste instantie had ik geen blogpost voor vandaag klaar gezet en had ik er eigenlijk ook geen zin in. Tot ik gister avond besloot bloopers te gaan kijken. Waarom zou ik deze leuke en geweldig lachwekkende filmpjes niet met jullie delen? Niet een echte blogpost dus, maar zeker wel eentje waar jullie hopelijk de humor van inzien! Enjoy!


Kijk jij wel eens blooper filmpjes op youtube? 
Zo ja, heb jij nog leuke aanraders?

Geen opmerkingen