Lifestyle | Header trouble: Welke wordt het?

Keuzes maken, waarom is dit zo moeilijk? Waarom kan er niet gewoon een knopje tussen mijn hersens zitten die tegen mij zegt; niet treuzelen maar gewoon ja of nee zeggen. Iets dat mij tegen houd om te twijfelen en mij gewoon 1, 2, 3 een keuze laat maken. Ik zit in dilemma en ik hoop dat jullie mij daar uit willen en kunnen helpen. Het is namelijk dat ik geen keuze kan maken tussen lettertypes voor in een nieuwe header.. Kun jij me uit de twijfels helpen?
Begin deze week postte ik een foto op Facebook en Instagram met de tekst 'La Bella Fleur' in een aantal lettertypes die ik wel cool vind. Nu kreeg ik daar toch wel wat verschillende reacties op. Je zou denken dat dan de keuze vrij snel gemaakt zou kunnen zijn. Dat zou inderdaad ook zo zijn als ik dan niet nog meer was gaan twijfelen over wat ik nou eigenlijk zelf leuk vind. Dus.. Nu wil ik graag nog even jullie mening voor ik een definitief keuze maak.

Ik heb de lettertypes die het meeste werden genoemd & die ik zelf het mooiste vond in de headers gebruikt. Nu ben ik benieuwd welke jullie de leukste vinden of dat je ergens een leuke combinatie in ziet. Voor het gemak heb ik de headers even genummerd.


1.
2.
3.
4.
5.
Zelf vind ik ze allemaal wel leuk. Het is dat ik ze niet gewoon allemaal kan gebruiken, anders had er ook geen probleem geweest.. 

Maar goed; welke vind jij het leukste en misschien wel het beste passen bij La Bella Fleur? Of zie je misschien nog ergens een leuke combinatie in? Of heb je nog tips om jouw favoriete net nog even wat te verbeteren? Ik wil nog meer spelen met Photoshop en Illustrator; dus kom maar op!

Tell me: What do you think?

5 opmerkingen

 1. Ik vind 3 heel mooi, absolute favoriet! Hij spreekt aan en past bij je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nummer 5. Maar dan zwart en roze omgedraaid.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind nummer 3 het leukste en het beste bij je blog passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ik kan het wel begrijpen. Zelf kan ik ook heel moeilijk keuzes maken maar mijn buikgevoel zegt het eerste.

  BeantwoordenVerwijderen