Nails | Barbie roze en confetti feestje

Hey, hoi! Mijn nagels zitten er nog op hoor, het is alleen een tijdje geleden dat ik ze weer eens vast gelegd heb voor een nagel blogje. Goed nieuws, vandaag breng ik er verandering in, want ik heb een aantal nieuwe kleuren van weer een nieuw merk en laat vandaag de eerste combinatie zien. Benieuwd van welk merk dit is en welke combinatie ik op dit moment draag?

Mijn moeder en ik waren al een tijdje opzoek naar een nieuw merk, we wilde wat meer zomerse kleuren die we bij de huidige webshop niet konden vinden. Na heel internet te hebben afgezocht kwamen we uiteindelijk toch weer terug waar ook de zoektocht begonnen waren; Pink Gellac. 
Het leuke is, dat er op dat moment ook een aanbieding gold. De aanbieding luide 2+1 gratis! Aangezien dit toch weer een iets duurder merk is dan Quida, besloten we van deze aanbieding gebruik te maken en een aantal kleurtjes bij dit merk te bestellen. In totaal hebben we 7 kleurtjes besteld waarvan één lakje een special effect is. Van die zeven laat ik vandaag één kleurtje zien mét het special effect!


Ik besloot 138 Neon Pink te combineren met de special effect lak Pink ArtHoewel mijn nagels op het moment een regelrechte ramp zijn aangezien ze stuk voor stuk afbreken, doet het de kleur zeker niet onder. Ik heb twee laagjes gelakt om de kleur zo te krijgen als hoe hij er op de foto uit ziet. Hoewel het neon moet zijn, vind ik het persoonlijk niet echt neon. Het heeft namelijk wel iets weg van Barbie roze (is dat een kleur?!), niet heel licht maar ook niet donker. Schattig roze, dat kunnen we hem ook wel noemen.  Omdat ik de special effect lak dus ook perse wilde proberen, lakte ik deze op mijn duim en mijn ring vinger. Juist niet op alle nagels omdat ik dan bang was dat het iets te druk werd, alhoewel je natuurlijk zelf kunt bepalen tot in hoeverre je de streepjes en stipjes op je nagel aanbrengt. Het leuke is dat ik ook zo'n art lak in gewone nagellak heb, maar dat ik er nu dus ook eentje in gel variant heb waardoor ik hem ook vaker kan gebruiken. Ik vind het zo'n leuk effect!

 Mijn moeder draagt op dit moment een ander nieuw lakje die wél echt neon is, dus die zal ik denk ik de volgende keer laten zien. But, I'm happy with my nails! Hoewel het wel iets meer écht neon had mogen zijn valt hij toch lekker op en heeft hij lekker veel zomerse feeling in zich!

Kende jij het merk Pink Gellac al?
En wat vind je van deze kleur en combinatie?

1 opmerking

  1. Oeff, that looks gorgeous! Vooral met die topper eroverheen, dat is wat anders + het valt extra op, omdat je twee nagels hebt gedaan. Fancy! Neon? Oh, ik ben nu al verkocht, maar ook nieuwsgierig naar de review. ^^ Ik was nog niet bekend met het merk, maar het klinkt zeer aantrekkelijk. Ik lak mijn nagels niet meer zo vaak, moet ik wel doen, want met de zomer kan je juist die toffe kleuren dragen!

    BeantwoordenVerwijderen