Nails | Pink Gellac: Ibiza Pink

Weet je wat mooi is als we straks bruine handen hebben? Neon kleuren op de nagels! Het valt dan nog meer op als dat het gewoon zou opvallen en het geeft net nog even een extra bruiner tintje aan je handen, hoe gek het dan ook klinkt. Vandaag laat ik de tweede nieuwe gellak zien, eentje die wél ECHT neon is. Benieuwd?
Het heeft even geduurd voor ik het weer aandorst om een heftig kleurtje op mijn nagels te doen. Niet omdat ik het niet leuk vind of het eng vind om mijn nagels te laten zien, maar meer omdat ze twee weken geleden allemaal afbraken waardoor het er niet uit zag. Gelukkig is gellak een wonder middel en kan ik ze nu weer met een gerust hart opvallend lakken en dus laten zien. Zo ook met de kleur die ik deze week draag.

161 Ibiza Pink
Ibiza Pink is me toch een fel kleurtje! Halleluja en om zeker heel hard u tegen te zeggen. Je kan mijn nagels namelijk al vanaf een kilometer zien shine, wauw! Maar goed, ik draag op dit moment dus Ibiza pink en laat je nu de volgende foto's met een heleboel liefde voor deze geweldige kleur zien!
Hoewel de foto's nog niet echt laten zien hoe fel hij daadwerkelijk is, kan ik je verzekeren dat hij in het 'real-life' nog 5 keer zo feller is! Ik heb 2 laagjes van dit magische lakje gelakt, al had 1 laagje ook makkelijk gekund. Maar omdat ik van opvallend houd, heb ik hem nog een laagje extra gegeven waardoor je hem nu dus van een kilometer afstand al ziet.Echt waar; ik vind dit zo'n gaaf kleurtje! Ik hoop dat binnenkort het zonnetje weer goed zijn werk gaat doen waardoor mijn nagels nog meer gaan opvallen, want volgens mij moet dit hét perfecte lakje zijn voor in de zomer! I'm happy with my nails!

Hoe gaaf vind jij dit kleurtje?

Geen opmerkingen