Personal | Een bijna echte Oscar en toch wel een klein beetje heel erg trots

Het is klaar, het zit er op en ik ben over. Als je me vorig jaar februari had verteld dat ik nu naar het tweede jaar van weer een nieuwe opleiding zou gaan, dan had ik je denk ik vierkant uitgelachen. Nu denk ik daar wel even anders over en daarom blik ik vandaag terug op de afgelopen twee weken. Lees je mee?


68 punten
De afgelopen twee weken bestond uit de laatste puntjes op de I zetten, de laatste stukken inleveren en afwachten of je nodige punten binnen had. Stiekem wist ik al dat dit mij wel zou gaan lukken aangezien ik minimaal nog 4 punten moest om überhaupt over te gaan naar het tweede jaar. Ik had verwacht dat daar nog wel een aantal punten bij zouden komen en dat het dan klaar was. Inmiddels weet ik sinds maandag dat ik inderdaad deze 4 punten binnen had en dat ik toch ook echt als enige(!) de maximale 68 punten binnen heb weten te halen. Dat ik over zou gaan naar het tweede jaar had ik dus wel verwacht, maar dat ik ook daadwerkelijk die 68 punten zou halen; nee, dat niet. Toch ben ik onwijs blij. En trots, dat stiekem ook wel een beetje. Gewoon om het feit dat ik ze gewoon allemaal heb en ik op mijn plekje zit:).


Beste reclame
Vorige week was ook de deadline van de reclame. Een project waar we gewoon een heel half jaar aan gewerkt hebben en wat nu dan ook eindelijk klaar was. Dit ging ons niet van een luie dakje en daar zijn ook de nodige bloed, zweet en tranen bij om de hoek komen kijken. Gister was de 'premiere', zouden we de resultaten zien en kregen we de beoordeling. Omdat wij de nodige spanningen tijdens de pre-productie en de productie (en dus de draaidag) wel hebben gevoeld door de nodige tegenslagen, viel er gister wel een last van mijn schouders af. Eigenlijk vorige week al, maar nu was het definitief. We hebben een onwijs goede beoordeling gekregen en een 'Oscar' voor de beste reclame. Dat zegt toch wel iets over hoe hard we ons best hebben gedaan denk ik zo. En of we trots zijn? JA! We zijn héél trots!

Hoewel ik hem dolgraag met jullie zou willen delen, doe ik het niet. Dit omdat er kinderen in spelen en het om andermans privacy gaat en ik het daarom niet op het wereldwijde internet wil en ga zetten. Ik denk dat jullie dit wel begrijpen:).


VAKANTIE!
YAY! Nu dit klaar is, ik mijn rapport met de punten binnen heb, betekend het ook dat mijn vakantie vandaag van start gaat! Het eerste jaar zit er gewoon op en ik heb vakantie! 7 weken geen school, geen stress of deadlines die ik moet behalen maar alleen maar werken, leuke dingen doen en op vakantie gaan! Hoe fijn klinkt dat? Behalve dat ik naar Mallorca ga en ik moet werken heb ik nog niet hele grote plannen. Voor nu ga ik gewoon genieten van het opkomende mooie weer en zie ik wel wat er allemaal gaat gebeuren, maar dat ik van mijn wel verdiende (al zeg ik het zelf) vakantie ga genieten, dat is in ieder geval zeker:).

Hoe ver zijn jullie met school/werk?
En heb jij al plannen voor de vakantie? 

2 opmerkingen

  1. Ah wat heerlijk dat je nu vakantie hebt! Ik ben hartstikke jaloers. Het wordt ook nog eens prachtig weer volgende week, dus geniet er maar dubbel van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je de reclame niet wil delen. Snap het wel hoor, maar ben nu gewoon zoo nieuwsgierig! Hihi geniet van je vakantie

    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen