Personal | Filmpje: Sfeer impressie dagje Zandvoort met Jessy

Afgelopen donderdag was het héérlijk weer! Weer waar je eigenlijk niet anders kan dan gebruik maken van het moment dat je even van de zon kan genieten. Ik had die kans dus besloot ik samen met Jessy naar Zandvoort te gaan. Ik nam mijn nieuwe camera mee en heb er stukjes mee gefilmd. Gewoon omdat ik wilde kijken hoe hij het deed en dat het alvast een testje was voor de vakantie. Ik heb de beelden bij elkaar gegaan en er is best een leuke sfeer impressie uitgekomen! Benieuwd?

Weetje? Soms heb je gewoon even zo'n dagje nodig. Een dag waar je even nergens aan hoeft te denken en alleen maar over koetjes en kalfjes kan babbelen onder het genot van een lekker zonnetje. Omdat Jessy ook kon en zin had om naar het strand te gaan was het hoogste tijd om weer even te date. Zo bedacht, zo gedaan en zaten we donderdag middag heerlijk op het strand.

Eerst zijn we even een rondje Zandvoort gaan doen aangezien ik er nog nooit geweest was. Ik had helemaal het gevoel dat ik al vakantie had en dat ik op vakantie was. Al die schattige huisjes en leuke winkeltjes en dan die lange boulevard.. Het was zo fijn! En het zonnetje was zoooo lekker! En zie je dat bakje hier boven? Daar zaten garnalen in en die waren ook zóóó lekker! Écht lekker! En dan met het uitzicht over het mooie strand en de mooie rustige en blauwe koude zee.. Ik heb zo hard genoten!
Als je Scheveningen leuk vindt; kan ik je Zandvoort ook zeker aanraden! En het leuke is dat het mega dicht bij het station is; hoe makkelijk wil je het hebben?

Ook heb ik dus even met mijn nieuwe camera gespeeld. Ik zal je even waarschuwen; ik ben geen pro, ik beweeg ontzettend veel (daar kwam ik dan weer achter met bewerken) en behalve dat je een beetje van de sfeer kunt proeven van deze dag heeft het vrij weinig inhoud. Dus verwacht er niet te veel van, maar geniet wel van de mooie beelden!


Ben jij ooit in Zandvoort geweest? 

Geen opmerkingen