Personal | Mijlpaal: 1000 artikelen verder..

Waaaah! Afgelopen zaterdag toen ik in Blogger keek toen stuitte ik op iets bizars. Of nou ja, iets bizars is het misschien niet, maar toch vond ik het wel bijzonder. In de bijna 4 jaar dat ik nu aan het bloggen ben, heb ik de mijlpaal van 1000 gepubliceerde artikelen bereikt. DUIZEND! Die één met drie nullen! Waaaah! Hoe vet en hoeveel is dat? Ik kan ze niet tellen, jij wel?
Waar ik ooit begon met een blog en de gedachten 'dat houd ik nog geen week vol', zijn we nu gewoon f*cking duizend artikelen verder! Óke, misschien is er dan 5% van die 1000 niet door mij geschreven en heb ik ze niet alle 1000 zelf gemaakt (gast bloggers); maar als nog, er staan er wel gewoon even DUIZEND online! IK VIND DIT ZO BIZAR! Normaal heb ik een hekel aan getallen met meer dan 2 nullen, maar vanaf vandaag niet meer. Want dit artikel, dit wat je nu lees is nummer 1001!

Ik ben nog steeds oprecht blij dat ik hier mijn 'momenten', om het zo maar even te noemen, kwijt kan en dat jullie de tijd nemen om hem te lezen. Tuurlijk, als ik kijk naar de bloggers die in dezelfde tijd als ik zijn gestart, dan had ik inderdaad nu vele male groter kunnen zijn, veel meer reacties en volgers kunnen hebben.. Maar die heb ik niet. En weetje? Ik vind het prima. Ik doe het gewoon op mijn manier en via deze weg ik gewoon wel even mooi 1001 artikelen online geknald in de afgelopen paar jaar!

HAH! En weetje? Daar ben ik nog trots op ook! Trots dat ik dit nog steeds met een groot plezier doe, dat ik ontzettend veel wijzer ben geworden (ja, je leert zelfs nog wat van bloggen, ook zo iets bizars toch eigenlijk?!) en dat ik dus nu gewoon 1001 artikelen online heb gezet. Tuurlijk moet je even niet kijken naar de kwaliteit want ik schaam me dood voor de eerste paar artikelen die je in het archief zou kunnen vinden.. Maar aan de andere kant hebben die er wel voor gezorgd dat ik dit wereld ooit ben binnen gestapt en dat ik er gewoon nu nog steeds mee bezig ben en een mooi en heel groot getal heb aangetikt.

En ik wil jou, bij deze, ook even bedanken. Bedankt dat je hier af en toe even komt rondneuzen, een reactie achter laat of dat je gewoon een fijne stille lezer bent. Het feit dat je al de moeite neemt om hier te komen doet mij al ontzettend veel! THANKYOU!

Hoeveel artikelen heb jij op dit moment online staan? 

2 opmerkingen

  1. Wauw wat een mijlpaal! Duizend, daar kan ik alleen nog maar van dromen haha. Ik zit pas op de - even checken - 65 hahaha. Oke dat is echt maar 7% van dat van jou ofso haha. Maar fijn dat je het nog altijd met plezier doet! In ieder geval gefeliciteerd met je duizend artikelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben overgestapt naar een ander domein, maar in totaal heb ik na bijna 1,5 jaar bijna 460 posts :)

    BeantwoordenVerwijderen