Fotografie | Dagje weg: Zandvoort

Afgelopen dinsdag was ik in Zandvoort. Het was heerlijk weer en daar gingen we van genieten. Eerst zijn we even door het centrum gelopen en hebben we even wat gedronken. Vervolgens gingen we voor een strandwandeling om vervolgens nog even ergens lekker in het zand te genieten van de zon. Ik nam uiteraard mijn kleine camera weer mee en maakte wat foto's. Benieuwd naar het resultaat?

Laten we het er op houden dat we eigenlijk van terras naar terras zijn gegaan. We begonnen met een kopje koffie, gingen daarna het strand op om daar vervolgens ergens weer neer te ploffen en te gaan lunchen, vervolgens gingen we een stukje over het strand heen lopen en belande we op onze handdoeken om even van de zon te genieten om als afsluiter nog even in het centrum af te sluiten met..
Een heerlijke Sangria!
Het was een goed geslaagd dagje kan ik je vertellen:). 

Als je naar het strand in Nederland gaat, waar ga je dan heen? 

2 opmerkingen

  1. Zandvoort lijkt me echt leuk om eens heen te gaan (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die mooie blauwe lucht. Ik mis het mooie weer nu al:-( Mooie foto's heb je gemaakt! Zandvoort vind ik zelf ook heerlijk om heen te gaan, maar Scheveningen vind ik nog net iets leuker.

    BeantwoordenVerwijderen