Lifestyle | Boeken die op mijn 'to read' lijstje staan

Nu ik sinds een tijdje weer voluit boeken aan het lezen ben, lijkt het wel of het ene naar het andere goede boek als paddenstoelen uit de grond schieten. Omdat dit vooral boeken zijn waar ik voor 'val', maakt het dat mijn 'deze wil, moet en ga ik lezen' lijstje al aardig wat boeken in zijn bezit heeft. Vandaag geef ik je een kijkje door dit lijstje, want wedden dat jij ook nog wel een (hopelijk) goed boek voor de vakantie eruit kunt halen?

Lieve Mama - Esther Verhoef
Deze staat al een flinke tijd op dit lijstje. Al is het pas sinds een kleine paar weken dat ik meer drang voel om dit boek te lezen. Misschien omdat het komt omdat ik er zoveel goede verhalen over hoor en lees of omdat ik hem beneden op de plank heb liggen (ik gaf hem voor Moederdag aan mijn moeder). Toch heb ik hem dus nog steeds op mijn to read lijstje staan. Ik ben dus nog steeds heel erg nieuwsgierig, helemaal omdat ik De Kraamhulp ook zo onwijs goed vond.

Verbroken - Linda Jansma
Een andere thriller dat ook al een tijdje op mijn to read lijstje staat is Verbroken van Linda Jansma. Van Tweestrijd en Doelwit was ik al helemaal ondersteboven omdat ik hem zo goed vond, dus ik ben ook heeeeeel benieuwd naar deze nieuwe thriller. Vooral omdat ik ook over dit boek al goede verhalen heb gelezen die mij alsmaar nieuwsgieriger maken. Hij staat in ieder geval ook klaar om gelezen te worden via mijn tablet!

Onvoorwaardelijk - Colleen Hoover 
Sinds ik Sterrenhemel heb uitgelezen heb ik niet meer zo'n goed boek als dat boek gelezen. Toen ik er dan ook achter kwam dat er weer een nieuw boek van Colleen Hoover uit was, wist ik dat ik deze moest gaan lezen. Inmiddels staat hij wel al op de boekenplank in de app die ik voor het lezen op mijn mobiel en tablet gebruik, maar ben ik er nog niet in begonnen. Ik wil het mooie gewoon bewaren voor het laatst. Al denk ik wel, dat ik nadat ik het boek dat ik nu aan het lezen ben (Het Programma - Suzanne Young (ook aan te raden trouwens!)), het niet langer ga en wil uitstellen dus er dan maar eens in ga beginnen.

Het meisje in de trein - Paula Hawkins 
Het laatste boek is tevens ook het laatste boek die ik als laatste aan dit to read lijstje heb weten aan te sluiten. Ik had hem wel al een kleine paar weken eerder voorbij zien komen, maar toen werd ik er nog niet warm of koud van. Tot ik van de week een aantal recensies over dit boek tegen kwam en ik eigenlijk steeds nieuwsgieriger werd. Dit was dan ook het schopje om hem als nog te downloaden en aan dit lijstje toe te voegen. Want als ik de meningen en recensies mag geloven, kan deze niet ontbreken deze zomer!

Welke boeken staan op dit moment op jouw 'to read' lijstje?

2 opmerkingen

  1. 'Lieve mama' is een echte aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik lees dit soort boeken nooit, lees altijd van die shopping boeken of over beginnende liefde... misschien toch maar eens op dit soort boeken overgaan.. leuk lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen