Lifestyle | Dreams: Thailand, I WANT BACK

Thailand. Een jaar geleden zat ik op dit moment gewoon in Thailand. Een jaar geleden zaten we aan het begin van een van de bijzonderste 3 weken aan vakantie die ik in het buitenland heb meegemaakt. Niet dat de andere vakanties stom waren, integendeel, maar deze vakantie in Thailand springt er toch wel boven uit. En dat maakt dat ik er toch wel een beetje aan het over na denken om ooit nog eens terug te gaan. Vandaag daarom een blogje over Thailand en waarom ik daar héél graag nog eens naar toe wil. Lees je mee?

De vakantie van vorig jaar was gewoon in een woord bijzonder. Een bijzondere vakantie die wij echt niet zo maar weer vergeten. Ik schreef er nog een aantal blog posten over en maakte een fotoboek. Toen was het weer een tijdje stil wat betreft Thailand. Maar toen de vakanties hier in zicht kwamen en ik ineens iedereen om mij heen spontaan een reis die kant op besloten te boeken (lees: ik hoor de een na de andere over Thailand), kwamen de herinneringen weer te boven. Want het was ook gewoon echt een vakantie om niet te vergeten. We hebben bijzondere dingen gedaan en gezien en dingen gedaan waarvan we nooit dachten die te gaan doen.

Pinterest en Instagram zijn mijn helden
Nu dat iedereen voor mijn gevoel die kant op vliegt deze vakantie, kriebelt het bij mij ook. Ik zei in het begin dat het bijzonder was maar dat ik misschien ooit nog terug wilde, dit is bij deze veranderd. Ik weet, na het bekijken van de heerlijke Pinterest borden en de geweldige Instagram accounts met prachtige foto's van Thailand (typ gewoon Thailand in bij de zoekfunctie, wedden dat jij ook verliefd wordt?), dat ik daar gewoon zeker nog een keertje heen moet.

Stad proeven, olifanten knuffelen en bijzondere meren
Als ik iedere keer die geweldige foto's voorbij zie komen dan roept mijn lichaam om een retourtje. Ik wil gewoon nog een keer in Bangkok haar stinkende stad rond lopen, rond gereden worden door de rammelende tuktuks, olifanten knuffelen en met zon op een olifant rijden (we zaten er vorig jaar precies in een regenbui op) en nog een keertje genieten van de bijzonder mooie meren en uitzichten. Ik wil gewoon nog een keer terug naar de rust op het Raja Phraba meer, maar ook zeker nieuwe plekken ontdekken. Want dat er nog een heleboel andere bijzonder plekken zijn, dat is zeker!


Doet u maar een retourtje Thailand pleas
JA, dat ik terug wil dat is bij deze wel zeker. Dat dat ook gaat gebeuren is qua geld en boeken ect nog niet zeker, maar in mijn hoofd wel. Wanneer? Dat weet ik niet. Of dat volgende zomer is of pas over 5 jaar; het kan allemaal. Daarnaast wil ik sowieso niet alleen (lees; mijn Engels is op het niveau van een kind dat net heeft geleerd hoe hij of zij zich moet voorstellen in het Engels (al ben ik wel goed in overdrijven wat betreft mijn Engels)), maar moet ik dus nog wel even een gegadigde vinden die én de moet heeft om naar zo'n ver land te reizen en er uiteraard ook het geld voor heeft. Want hoewel het daar allemaal lekker goedkoop is, zijn de vliegtickets best aan de prijs. Maar goed, dat zijn zaken voor later. Voor nu ga ik nog even lekker rondsnuffelen op Pinterest en Instagram en dromen dat ik daar, in dat geweldige land, rondloop.

Naar welk bijzondere land zou jij nog eens heen (of uiteraard terug) willen?

2 opmerkingen

  1. Ik ben fan van de Griekse eilanden. Volgend jaar gaan we, als het goed is, weer terug.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super gaaf dat je het mooie Thailand hebt bezocht. Daar zou ik ook nog wel eens heen willen!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen