Lifestyle | Gezien: The Best Of Me

Afgelopen woensdag keek ik de bijzondere film The Best of Me. Een film die ik al heel lang wilde zien en waar ik best hoge verwachtingen voor had. Benieuwd wat ik er van vond en of deze verwachtingen zijn uitgekomen? Ik vertel het je!


Al nadat ik voor de eerste keer de trailer zag wist ik dat dit een goede film moest zijn. Sowieso ben ik grote van de films die Nicholas Sparks geschreven heeft daardoor werd ik dus alleen maar nieuwsgieriger en legde ik de lat eigenlijk alleen maar hoger. Afgelopen woensdag kon ik het dan ook niet langer uitstellen en besloot ik hem samen met mijn ouders te gaan kijken.

The Best Of Me 
Voor diegene die niet weten over welke film ik het heb (aangezien hij alweer een tijdje uit de bios is dus dat niet zo heel gek is), is hier de trailer:

Nog even in het kort voor waar de film over gaat: Deze film verteld het verhaal van Amanda en Dawson. Zij leren elkaar in de jongere jaren kennen maar verliezen elkaar door omstandigheden uit het oog. Een flink aantal jaren later komen ze elkaar door een testament weer tegen. Maar hoe loopt dit af en hoe hard speelt het verleden nog mee?

Wat ik er van vond
Ah, wat heb ik genoten. Nee, wat kan ik genieten van de verhalen die Nicholas Sparks schrijft. Wat een ijzersterke personages en wat ontzettend mooi en goed gespeeld verhaal. Er gebeuren dingen die je totaal niet ziet aankomen maar misschien ergens wel voelt aankomen. Er gebeuren dingen waardoor alle puzzelstukjes op hun plek vallen, maar er gebeuren ook dingen waardoor mijn puzzelstukjes weer verder uit elkaar dreven. Ja, ik vond het een oprecht mooie maar ook best een ontroerende film. Kortom; een weer ijzersterke film naar een verhaal van Nicholas Sparks! 

Heb jij The Best Of Me al gezien?

3 opmerkingen

  1. Oh deze wil ik zeker zien want ik ben dol op de boeken van Nicholas Sparks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond het ook zo'n mooie en goede film en had echt momenten waarop ik dacht Neeeeee, Waaaaarom!! Dit kan niet! Ik kon soms de tranen niet inhouden hoor. Echt een top film!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He deze klinkt goed en de moeite waard. Ik ga 'm eens kijken denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen