Lifestyle | Serie alarm: Life Unexpected

Ken je dat? Een film, serie of boek dat je maar blijft volgen? Dat je wilt uitlezen of kijken tot het einde die je liever zo lang mogelijk vermijd? Zo'n serie heb ik de afgelopen week gekeken. Een minder bekende en tevens een wat oudere serie, dat wel; maar ik vind hem leuk, zoet sappig maar ook zeker geweldig. Vandaag vertel ik je waarom Life Unexpected een onwijs leuke serie is. Benieuwd?


We hebben genoeg series. De ene serie doet het beter en houd het langer vol dan de andere. Maar bijna allemaal hebben ze 1 ding gemeen; ze maken het zo dat jij aflevering naar aflevering wilt blijven kijken. In ieder geval; als ze het goed doen. Waarom ik het fijn vind om een goede serie te volgen? Simpel; je bent even weg en kan helemaal opgaan in de problemen van de personages uit de serie.

Life Unexpected is..
Zo had ik dat de afgelopen twee weken met de serie Life Unexpected. Het was met grote toeval dat ik deze serie tegen kwam op mijn net aangemaakte account bij Netflix. Het is een serie met een niet hele spannend verhaal, maar wel een verhaal waarvan je wilt weten hoe het afloopt. Juist omdat het in mijn geval een ver van mijn bed show is.

In deze serie gaat het om (in het begin) de bijna 16 jarige Lux. Lux is bij de geboorte afgestaan en is sinds dien in talloze pleeggezinnen geweest. Omdat ze bijna 16 is wilt ze nu voor haar zelf gaan zorgen. Dit kan alleen met de handtekeningen van haar biologische ouders. Ze besluit opzoek te gaan naar haar ouders; haar vader Nate Bazile (Baze) blijkt in een bar te wonen en haar moeder Cate Cassidy werkt samen met haar toenmalige vriend bij de radio. Hoewel ze voor een handtekening opzoek ging, besluit de rechter iets wat ze alle drie niet hadden verwacht..


Hoe en wat verder? Dat ga ik je lekker niet vertellen want daar kun je zelf achter komen! Deze serie heb ik zelf gekeken via Netflix, maar ik kwam er zojuist achter dat hij ook op youtube staat. Dus ook als je geen Netflix hebt (Tip: De eerste maand is gratis bij Netflix!) kun je hem ook kijken! 

Ik heb genoten van de twee seizoen die er zijn. Het is een fijne serie en ik vind het dan ook keihard balen dat er nooit een derde seizoen is gekomen. Ik heb met name aflevering 11 van het tweede seizoen met een mega brok in mijn keel gekeken, dat is dan ook mijn favoriete aflevering. Ik zou zeggen; kruip lekker met je laptop op de bank of op bed en kijken!

Oh ja, als jullie nog een vergelijkbare serie weten; Let me know!

Kende jij Life Unexpected al?

1 opmerking

  1. Oeeh ik ken deze nog niet! maar ben nu wel echt benieuwd geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen