Lifestyle | Tag: Zomer in je bol!

Afgelopen week kwam ik een leuke tag op de blog van Bertine tegen; een tag verzonnen door Laura en geheel in het teken van de zomer. Aangezien ik grote fan ben van de zomer leek het mij leuk om deze tag in te vullen. Het zijn een aantal leuke denk vragen en die ga ik vandaag zo uitgebreid mogelijk voor jullie beantwoorden. Benieuwd naar mijn ultieme zomergevoel?


Liever slippers of sandalen?
Ik ben gek op slippers. Als je mijn deel van de schoenenkast bekijkt puilt hij uit van de slippers. Hoewel ik stiekem leuke sandalen leuker en beter vind staan onder een jurkje, ga ik toch wel weer vrij snel over op slippers. Het is ook gewoon zo lekker makkelijk! En als je goede slippers koopt (afgelopen jaar in Thailand liep ik 3 kwart van de reis op Crocs slippers), kun je er vaak toch nog best wat kilometers op lopen! Ja, geef mij gewoon maar 10 paar slippers:).

Favoriete zomer parfum?
Als ik heel eerlijk ben, ik heb 1 parfum op mijn kamer staan (Fame van Lady Gaga), dat is omdat ik die ooit heb gekregen, maar dat is dan ook de enige parfum die ik heb. Ik draag hem zelden en heb dan ook gewoon geen favoriete zomer parfum.

Liever een rokje of een korte broek?
Oefh, deze is best moeilijk. Ik heb vrij weinig rokjes, dus als ik echt tussen een korte broek of een rokje zou moeten kiezen zou ik voor een korte broek gaan. Maar als ik tussen een jurkje of korte broek zou moeten kiezen zou het denk ik eerder voor het jurkje gaan. Maar in dit geval voor een kort broekje (shortje), die je vaak heel leuk kunt combineren.

Favoriete drankje voor in de zomer?
Euhm ik denk dat ik dit jaar maar is ga voor Ice Tea! Vooral lekker met warm weer en een paar mooie ijsklontjes erin, heerlijk! Qua alcoholistische drankjes vind ik een Jills en Sangria met warm weer niet heel verkeerd.


Favoriete ijsje?
Schepijs! Ik ben gek op ijs! Heerlijk en dan met name het Italiaans ijs! Mijn favoriete smaken zijn vanille en stracciatella, maar die stracciatella wissel ik ook nog wel eens af met andere smaken. Het liefst dan weer geen fruitsmaken, die vind ik vaak iets te zoet. Ja, oke laten we het er maar op houden dat schepijs er meer dan goed in gaat! Al is het ijsje van de intro foto ook niet verkeerd hoor:-).

Wat is je ultieme vakantiegevoel?
Mijn ultieme vakantiegevoel begint wanneer ik 's morgens vroeg mijn ontbijt al buiten kan eten, je de vogeltjes zachtjes hoort fluiten en je de zon al een beetje voelt branden. Daarnaast is mijn ultieme vakantiegevoel als je later op de dag lekker in het zonnetje met een fijne playlist en een goed boek of tijdschrift van de zon kunt genieten. Uiteraard wel onder het genot van een lekker drankje!

Vakantie plannen?
Oh ja zeker! Ik ga dit jaar met een vriendinnetje naar Mallorca (Playa de Palma). In Spanje ben ik al een aantal keren geweest maar nog niet op Mallorca. Tevens is dit ook mijn eerste vakantie zonder ouders in het buitenland, dus ik ben heel benieuwd maar heb er ook zeker heel veel zin in!


Wat vind je een minpunt aan de zomer?
Een minpunt aan de zomer vind ik dat het altijd zo ontzettend benauwd warm in Nederland moet zijn als het even warm is. En dat het meestal na één of twee dagen afgesloten moet worden met een hevige regen en of onweersbui, dat is ook niet echt een pluspuntje. Maar voor de rest vind ik de zomer ontzettend fijn!

Welke accesoires is onmisbaar in de zomer?
Euhm, Ik denk dat ik niet een accessoire heb dat ik perse draag in de zomer. Als ik mijn lenzen in heb dan misschien mijn zonnebril, al kan ik ook heel goed zonder zonnebril rond lopen, maar voor de rest heb ik denk ik niet echt iets specifieks wat ik niet zou kunnen missen.


Wat is jouw ultieme zomer gevoel?

2 opmerkingen

  1. Oh, wat een leuke tag! Zomer is voor mij lekker doen waar je zin in hebt, het liefst met een boek of tijdschrift en een lekker drankje in het zonnetje.

    BeantwoordenVerwijderen